NIŠTA JOŠ NIJE GOTOVO, DINAMO I DALJE MOŽE DO POLUFINALA: / Evo koliko Modri mogu zaraditi ako preokrenu rezultat i prođu Villarreal

Image

UEFA plasman u finale Europske lige nagrađuje s 4,5 milijuna eura

8.4.2021.
22:54
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama u prvoj su utakmici četvrtfinala Europske lige izgubili na stadionu u Maksimiru od Villarreala sa 0-1 (0-1). Jedini pogodak na utakmici Villarreal je postigao iz kaznenog udarca u 44. minuti kada je precizan bio GerardMoreno.

Dinamo je tijekom čitavog susreta bio ravnopravan šestoplasiranom sastavu španjolskog prvenstva, no zbog jedne neopreznosti u obrani ostao je bez pozitivnog rezultata. Uzvrat je za tjedan dana u Villarreala i sve su opcije još uvijek otvorene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri su, inače, već su zaradili velik novac nakon što su osigurali četvrtfinale Europske lige. Prema pravilima o nagradama u europskim natjecanjima koji je objavila UEFA, Dinamo je nastupima u kvalifikacijama za Ligi prvaka i Europsku ligu te u grupi Europske lige inkasirao približno 7,5 milijuna eura.

Prolaskom protiv Krasnodara u osminu finala Europske lige na Dinamov je račun sjelo još dodatnih 1,1 milijun eura, tako da se ta zarada popela na 8,6 milijuna eura samo od UEFA-inih nagrada. Prolaskom u četvrtfinale Dinamo je inkasirao još milijun i pol eura, a ukupna zarada premašuje sad 10 milijuna eura od europskih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

18.03.2021. Zagreb, stadion Maksimir - Uzvratna utakmica osmine finala Europske nogometne lige: GNK Dinamo Zagreb - Tottenham Hotspur Photo:

Dakako, u te brojke nije uračunat novac od sponzora koji će također stići.

Plasman u polufinale vrijedi 2,4 milijuna eura, dok UEFA plasman u finale Europske lige nagrađuje s 4,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo