'Nisam ga vidio dvije godine, a sad ga nema ni na TV-u!'

Igor Pamić u srijedu je odstupio s mjesta trenera NK Karlovca, ali cirkus u našem prvoligašu i dalje se nastavlja.

24.3.2011.
16:29
VOYO logo

"Ne odlazim ni zbog kakvih novaca, nego zbog toga što imam svoju čast i poštenje, a predsjednik Turković to očito nema", rekao je Igor Pamić, koji tvrdi da odlazi čista obraza.

Pamić je rekao da klubu ostavlja 108 tisuća kuna koje je zaradio na premijama ili ih je dao kao posudbu želeći time demantirati da je ikakav novac bio razlog razlaza s Karlovcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja se posljednja četiri mjeseca, otkad je u klub došao Turković, jednostavno nisam mogao baviti nogometom i zato sam bio prisiljen povući se. Ne znam kako će klub izgledati sada jer su iz njega potjerani svi pošteni ljudi. Otišao je Neven Šprajcer, Krešo Perković, pa i tajnik Dražen Mejašić, a koliko su daleko otišli govori i što su uspjeli izvrijeđati takvog gospodina kao što je Nikica Rudar".

"Tko stoji iza svega dobro znate. Ja znam da je Branko Vukelić pokrenuo ovaj projekt i hvalio se njime dok je išao dobro i dok su se postizali dobri rezultati. Vrijeme je da sad stane iza njega i kad je teško. Nažalost, već ga dvije godine nisam vidio u klubu, samo na televiziji, a u posljednje vrijeme ni na televiziji", rekao je u svojoj ispovijedi Igor Pamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Demantirao je i da odlazi u Istru rekavši da će se odmoriti od uvreda koje je doživio protekla četiri mjeseca.

"Ako Turković ode iz kluba, u Karlovac ću se vratiti sutra i to bez ikakvih uvjeta", zaključio je Pamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lušić, koji u narednih nekoliko dana treba pronaći svoje pomoćnike, nogometom se počeo baviti u Vinkovcima gdje je i započeo trenersku karijeru u matičnoj Cibaliji, a trenirao je i Dravu iz Ptuja, te Brotnjo iz Posušja.

U službenom priopćenju NK Karlovca piše da je Upravni odbor na sjednici u srijedu prihvatio Pamićevu ostavku na mjesto trenera prve momčadi, kao i ostavku glavnog tajnika Dražena Mejašića, te da je iz "osobnih i poslovnih razloga" ostavku podnio i direktor Kluba Zdravko Marčetić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103100676006 arti-201103080469006 arti-201103040800006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo