'NISAM UOPĆE BIO U FRANCUSKOJ I NISAM NIKAKAV EKSTREMIST!': / Javlja se sve više hrvatskih navijača optuženih za nerede

Image

Na društvenim mrežama počelo je dijeljenje pravde, osnovano je nekoliko grupa u kojima kolaju slike i imena navodnih počinitelja nedjela na stadionu u St. Etienneu.

19.6.2016.
15:51
VOYO logo

Jedan je 30-godišnji vulkanizer iz Klanjca Ivan Petrišić. "Cijeli dan radio sam u svojoj vulkanizerskoj radnji u Klanjcu i navečer sam u društvu obitelji i prijatelja otišao gledati utakmicu u Bull. Ujutro sam uredno otišao na posao. Da sam kojim slučajem bio u Francuskoj sasvim sigurno sada ne bih bio ovdje u svojoj Vulkanizerskoj radnji", rekao je Ivan za portal Zagorje International.

Image
ZAR JE STVARNO MOGUĆE!? /

Huligani objavili plan prekida i utakmice protiv Španjolske!

Image
ZAR JE STVARNO MOGUĆE!? /

Huligani objavili plan prekida i utakmice protiv Španjolske!

Tvrdi da ima preko 100 svjedoka, koji su ga vidjeli da utakmicu gleda u lokalnom kafiću. Do zabune je došlo, kako kaže, zbog zafrkancije na Facebooku. Sam je priznao kako je pisao o sakrivenim bengalkama na stadionu, o tome ispod kojih se sjedala nalaze, a to je kako kaže izmislio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Sve je to plod samo moje mašte, a ne nikakvih stvarnih saznanja kako su i jesu li uopće unesene. Nisam ni u snu zamišljao koliko bi me ta zafrkancija mogla skupo stajati, jer sam danas ujutro zatrpan pozivima i čuđenjima prijatelja kako se moje ime uopće našlo na tom popisu i koji ne mogu zamisliti da bi ja bio neki ekstremist koji bi mogao ovako nauditi nogometnoj reprezentaciji. Tek sada vidim da sam napravio nešto strašno. I ovim putem javno se ispričavam svima koje sam svojom zafrkancijom možda povrijedio, a posebice članovima svoje obitelji", kaže Petrišić za Zagorje International. Tog jutra odmah je sam nazvao policiju, kako bi istražili cijeli slučaj i kako bi se "maknula ljaga s njegova imena".

Najava privatnih tužbi

KLUB NAVIJAČA ‘UVIJEK VJERNI’: ‘Ovo je presudni trenutak da se zaustave huligani’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Šilobodec, iz Lučkog oglasio se statusom na Facebooku. "Večeras u 19h na Dnevniku na HRT1 možete vidjeti moj demanti na natpise koji me navode kao jednog od organizatora i sudionika nereda u Francuskoj", napisao je Šilobodec i zamolio prijatelje da dijele njegov status. Želi ispraviti štetu koja je nanesena njemu i njegovoj obitelji. Također je najavio privatnu tužbu svima onima koji će dijeliti njegovu sliku i ime.

Image
Foto: Facebook

Pravne akcije pripremaju se u u BBB-u najavio je Davorin Karačić koji je pravni zastupnik Bad Blue Boysa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već se pripremaju materijali, skuplja se dokumentacija u obliku optužbi koje su se pojavile na portalima i društvenim mrežama. Svi koji su prozivali nekog imenom i prezimenom za kažnjiva djela na utakmici Hrvatske i Češke u Francuskoj, sami čine kažnjivo djelo klevete i morat će se suočiti s posljedicama," rekao je odvjetnik Davorin Karačić za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo