'Nisam baš siguran da će Barcelona proći Šahtar'

Vjerojatno svi navijači španjolskog prvaka Barçe vjeruju da će njihovi ljubimci proći u polufinale Lige prvaka.

4.4.2011.
17:43
VOYO logo

Legendarni nizozemski nogometaš je u svojoj kolumni u listu El Periodico de Catalunya iznio mišljenje zbog kojeg se mnogim navijačima Barcelone digla kosa na glavi.

"Nisam siguran da će se Barcelona i Real sresti u polufinalu Lige prvaka. Ne mislim da će Real biti izbačen u četvrtfinalu, naprotiv, uvjeren sam da će proći Tottenham, no Barcelona je ta koja me brine. Zaista nisam siguran što očekivati od Šahtara. Tottenhamova igra će savršeno odgovarati Realu, no Šahtar je potpuno drukčija momčad, puno opasnija i Barcelona će imati velikih problema", napisao je Cruyff.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan ukrajinskog prvaka Darijo Srna već je izjavio da on i suigrači u dva četvrtfinalna dvoboja s Barcelonom nemaju što izgubiti. Smatra da neće biti tragedija ako ispadnu od ponajbolje svjetske momčadi, dok bi u slučaju prolaza u polufinale postali svjetska senzacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Barcelona i Šahtar su se posljednji put susreli 28. kolovoza 2009. godine u UEFA-inom Superkupu kada je katalonski velikan slavio s 1:0 pogotkom Pedra Rodrígueza u 115. minuti utakmice, a tada je Srna imao bliski susret s živčanim Lionelom Messijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupno su odigrali sedam utakmica. Barcelona je slavila četiri puta, Šahtar dva, a dva su susreta završila bez pobjednika.

REAL MADRID - TOTTENHAM 4:0 INTER - SCHALKE 2:5 CHELSEA - MANCHESTER UNITED 0:1 BARCELONA - ŠAHTAR 5:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Uzvratne utakmice igraju se 12. i 13. travnja)

POLUFINALE: INTER/SCHALKE - CHELSEA/MANCHESTER UNITED REAL MADRID/TOTTENHAM - BARCELONA/ŠAHTAR

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(prve utakmice na rasporedu 26. i 27. travnja, uzvrati 3. i 4. svibnja)

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo