Niksi o ždrijebu Europske lige / Nikola Vlašić vidi Dinamo kao favorite: 'Muka mi je kad se sjetim da smo od njih ispali'

Image

Vlašićeva momčad nije mogla doći do pobjede ni kod kuće ni u gostima. U dvije utakmice upisali su poraz i remi

18.12.2018.
16:20
VOYO logo

Zagrebački Dinamo u jučerašnjem je plesu kuglica u drugom krugu Europske lige dobio protivnika iz Lige prvaka. Riječ je o češkoj momčadi Viktoriji iz Plzena protiv koje je u elitnom europskom klupskom natjecanju ove sezone igrao i naš reprezentativac Nikola Vlašić sa svojim CSKA.

"Dinamo ima ogromne šanse za prolaz, veliki je favorit i stvarno ne vidim kako Viktoria može izbaciti Modre. Dinamo ima kvalitetnije igrače i daleko bolju momčad, a nisam baš bio sretan kada sam vidio da je završio na prvom mjestu i da možemo igrati protiv njega. Impresionirao me igrom i sigurno je svim bio nepoželjan u ždrijebu", rekao je Vlašić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlašićeva momčad nije mogla doći do pobjede ni kod kuće ni u gostima. U dvije utakmice upisali su poraz i remi, a Vlašić nije skrivao nezadovoljstvo takvim ishodima.za prolaz.

"I sada mi je muka kada se sjetim toga da nas je Viktoria izbacila iz Europske lige. Bili smo bolji u obje utakmice, ali smo napravili gluposti koje su nas koštale pobjede", zaključio je najbolji strijelac ruske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo