NIKOLA VLAŠIĆ SE OZLIJEDIO: / Panika vlada u redovima CSKA, ali ovo nikako nije dobra vijest niti za Hrvatsku pred nadolazeći Euro

Image
Foto: AFP

Vlašić je na učinku od osam golova i sedam asistencija

29.4.2019.
15:25
AFP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni veznjak Nikola Vlašić isključen je u 88. minuti susreta 26. kola ruskog nogometnog prvenstva u 0-2 (0-1) porazu CSKA na gostovanju kod Krasnodara. Puno gora vijest od toga je da se u duelu u kojem je dobio drugi žuti karton ozlijedio, a 24sata.hr navodi da u klubu strahuju da bi zbog toga mogao propustiti ostatak sezone.

Ovo znači i da razloga za paniku može biti i u redovima hrvatske U-21 reprezentacije koju sredinom lipnja očekuje nastup na Europskom prvenstvu u Italiji i San Marinu. Da vijesti nisu baš tako loše nada se njegov otac Joško Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Šteta...'

"Mislim da će biti u redu, da bi mogao biti OK i do utakmice sa Zenitom za dva tjedna, jer nema naznaka da je nešto puklo. Prije dva tjedna iskrenuo je zglob, zadnje dvije utakmice igrao je bandažirane noge, a sad mu je prilikom starta opet noga ostala ispod suparnika i morao je izaći van uz pomoć suigrača. Šteta, baš je u dobroj formi...", prenosi spomenuti izvor njegove riječi.

Za četvrtoplasiranu momčad ruskog prvenstva Vlašić je ove sezone odigrao ukupno 29 utakmica. Upisao je osam golova i imao sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo