NIKOLA VLAŠIĆ NAJVEĆA JE ZVIJEZDA RUSKOG VELIKANA: / Nagrada koju je dobio još jedan je dokaz Evertonove velike pogreške

Image
Foto: AFP

Mladi Splićanin dobio je još jednu u nizu nagrada za svoju sjajnu formu

5.12.2018.
10:44
AFP
VOYO logo

Nikola Vlašić od dolaska u Moskvu ne prestaje pružati sjajne partije za CSKA. Osim što je u međuvremeno pogotkom srušio veliki Real Madrid, bivši igrač Hajduka i Evertona uspio je prikupiti već tri nagrade za igrača mjeseca u ruskom velikanu.

Hrvatski reprezentativac, koji je u Moskvu stigao s Goodison Parka, igra u fenomenalnoj formi i odmah po dolasku nametnuo se kao vođa momčadi bez obzira na to što je od nekih suigrača gotovo pa dvostruko mlađi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

CSKA Moscow's Croatian midfielder Nikola Vlasic celebrates with CSKA Moscow's Belarus coach Viktor Goncharenko after the UEFA Champions League group G football match between PFC CSKA Moscow and Real Madrid CF at the Luzhniki stadium in Moscow on October 2, 2018. / AFP PHOTO / Alexander NEMENOV

Nametnuo se kao vođa

U Europi je već zabio tri pogotka, a tri je dodao i u ruskom prvenstvu. Impresionirao je i za reprezentaciju u utakmici protiv Engleske koju je Hrvatska izgubili, ali Vlašić je uprkos tome bio jedan od najboljih na terenu.

S 24% glasova Vlašić je osvojio treću za redom nagradu za igrača mjeseca u CSKA. Iza njega su ostali veteran Igor Akinfeev kao drugoplasirani i Jaka Bijol na trećem mjestu. CSKA se trenutno nalazi na trećem mjestu na tablici sa sedam bodova manje od prvoplasiranog Zenita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo