NIKOLA VLAŠIĆ NA METI SLAVNOG KLUBA: / Spremni su dovesti Hrvata koji je srušio Real Madrid i za to nude bogatstvo

Image
Foto: AFP

CSKA novac za otkup njegova ugovora nema

2.4.2019.
20:20
AFP
VOYO logo

Odlične igre koje pruža Nikola Vlašić drže moskovski CSKA u borbi za jedno od mjesta koje vode u Ligu prvaka sljedeće sezone, a upravo je ta pozornica bila ona na kojoj je 21-godišnji hrvatski nogometni reprezentativac mnoge natjerao da ga počnu podrobnije pratiti.

Postigao je u Ligi prvaka tri pogotka u šest utakmica, jedan je njegov gol srušio i veliki Real Madrid, a sa pozicije ofenzivnog veznjaka u tim je susretima uknjižio i dvije asistencije. Kroz 15 ogleda u ruskom prvenstvu strijelac je bio pet puta, a asistent dvaput.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zainteresiranih ima

Sve ovo dolazi nakon sezone u kojoj je Vlašić bio rijetko korišteni igrač Evertona. Engleski klub nije u njemu vidio investiciju koju se isplati čekati, šanse za dokazivanje su bile male i posudba logično rješenje. Ono što nisu vidjeli u Evertonu prepoznaju sad mnogi pa bi premierligaški klub mogao i zaraditi dobar novac na igraču kojeg su u kolovozu doveli za 10,8 milijuna eura (prema Transfermarktu).

CSKA novac za otkup njegova ugovora nema, a prema navodima 24sata.hr u Evertonu se vjerojatno ne bi zadržavao. Zainteresiranih je bilo (Inter, Roma...), a ima ih i danas s time da je, tvrdi izvor, Bešiktaš spreman ponuditi 17 milijuna eura da ga dovede u svoje redove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo