Vatreni poslao 'košaricu' Zdravku Mamiću

Nakon što se pojavila priča da bi u Dinamu u modrom dresu voljeli vidjeti Nikolu Kalinića, javio se napadač Dnjipra koji je Mamiću poslao 'košaricu'.

24.5.2013.
9:40
VOYO logo

U Maksimiru traže pojačanja za Ligu prvaka, a kao jedna od opcija spominjao se i bivši hajdukovac Nikola Kalinić.

"Meni se nitko nije obratio, ali su me moji zastupnici informirali da postoji konkretno zanimanje Dinama za moje dovođenje. Oni su ti koji uvijek dobivaju upite zainteresiranih. Dinamo je korektno nastupio i njegovo zanimanje doživljavam komplimentom, no nije realno da bi do suradnje moglo doći. Mene ugovor s Dnjiprom veže još dvije godine, visina odštete je i u ranijim situacijama kad se pojavljivao zainteresirani kupac bila znatno veća od one koju su platili Blackburnu, a to su sve iznosi koji su nedostižni hrvatskoj stvarnosti. Kao i primanja koja imam u Dnjipru. Uz to, iskreno rečeno, rekao sam vam i u nedavnom intervjuu, veliki sam hajdukovac i u Hrvatskoj, osim u reprezentativnom, sebe vidim samo u bijelom dresu. Dinamo apsolutno poštujem, ali Hajduk volim", izjavio je za Sportske novosti Kalinić, koji je prokomentirao i osvajanje Kupa svog Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao jesam, naravno, i veselio se kao i svi hajdukovci. Izvanredna utakmica zaslugom oba kluba i publike. Čestitam od srca igračima i treneru Igoru Tudoru i nadam se da će trofej biti vjetar u leđa za novo prvenstvo i jači Hajduk!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Dinamu su potvrdili da im je zanimljiv Alžirac El Arbi Hillel Soudani, igrač portugalske Vitorije Guimaraes, no posao je daleko od realizacije. Više će se znati kad se braća Mamić vrate iz Londona s finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo