Niko Kranjčar objasnio misterij svog velikog pada

'Upalila su mi se oba gležnja koje sam operirao. Dva tjedna sam mirovao, praktički od akcije reprezentacije na Kantridi. Stalno sam na terapijama.

30.11.2012.
11:44
VOYO logo

Niko Kranjčar dugo se borio za mjesto u Redknappovom Tottenhamu. Ponekad bi bljesnuo, odigrao nekoliko utakmica u kontinuitetu, a onda redovito bio bačen na klupu. S druge strane bio je standardni član Vatrenih zabivši nekoliko ključnih pogodaka u kvalifikacijama za EURO 2012.

No, po završetku sezone uslijedilo je najgore razdoblje njegove karijere, Bilić ga je na EURU iz početnog sastava prebacio na klupu, a Tottenham ga je otpisao. Na koncu je završio u Dinamu iz Kijeva. I kad se očekivao veliki povratak, dogodio se novi šok. Niko se naprosto utopio u prosječnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam rekao svoju posljednju riječ! Kažete da su me neki već otpisali? Neka me ne otpisuju, vraćam se. Itekako se vraćam", istaknuo je optimistični Kranjčar koji je otkrio misteriju svog naglog pada:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upalila su mi se oba gležnja koje sam operirao, jedan 2008. godine, drugi 2010. godine. Dva tjedna sam mirovao, praktički od akcije reprezentacije na Kantridi. Stalno sam na terapijama. To je razlog zašto me nema."

No, istaknuo je još jednom kako vjeruje u sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad mi je najvažnije da potpuno ozdravim, a ona sljedeće godine opet budem pravi. Reprezentacija Hrvatske ima mnogo posla, moj Dynamo također. Ponavljam, imam još mnogo toga dati reprezentaciji i klubu. Samo čekam da konačno nakon dvije godine odradim zimske pripreme i da zaigram najbolje što mogu. A znam da mogu", rekao je Niko u razgovoru za Sportske novosti.

U prvoj utakmici 18. kola ukrajinske Premierlige nogometaši kijevskog Dinama su kao gosti svladali Goverlu sa 4:2. Domaći su poveli u 12. minuti pogotkom Sotiriosa Balafasa, ali već do kraja prvog poluvremena su Kijevljani imali vodstvo 3-1. Strijelci su bili Nigerijci Lukman Haruna i Brown Ideye, te Brazilac Dudu. U nastavku je najprije Goverla smanjila autogolom Tarasa Mihalika, da bi konačnih 4-2 postavio Andrij Jarmolenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje su momčadi u samoj završnici ostale s igračem manje, domaćima je isključen strijelac Balafas, a gostima Andrij Bogdanov. Spomenimo i da je hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević ušao u igru za Dinamo u 68. minuti, dok Nike Kranjčara zbog ozljede nije bilo u kadru. Također, u 25. se minuti gostima ozlijedio kapetan Oleg Gusev, a priroda i težina ozljede zasad nisu poznati.

Podsjećamo, Kijevljani u utorak gostuju kod zagrebačkog imenjaka u posljednjem, šestom kolu skupine A Lige prvaka. Ovaj je petak momčad Olega Blohina igralča u sljedećem sastavu: Koval - Mihalik, Betao, Taiwo - Gusev (od 25. Bogdanov), Garmaš, Haruna (od 68. Vukojević), Dudu (od 89. Mehmedi), Veloso - Jarmolenko, Ideye.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukrajinska Premierliga, 18. kolo: Goverla - Dinamo Kijev 2-4 Krivbas - Šahtar (kasnije) Redoslijed: 1. Šahtar 48 (-1), 2. Dinamo Kijev 37, 3. Dnjipro 37, 4. Metalist 33 (-1)…

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo