Kranjčar poručio kako će prihvatiti Sammira!

'Nije Dinamu Liga prvaka pala s neba, ali mi smo favoriti. Imamo više iskustva, igramo na svom stadionu...', izjavio je Niko Kranjčar prije velikog okršaja dva Dinama u Ligi prvaka.

3.10.2012.
9:57
VOYO logo

Zagrebački Dinamo u srijedu navečer igra drugu od šest utakmica skupine A Lige prvaka, a s druge strane stoji protivnik koji je već unaprijed označen kao 'najslabiji' u grupi. Trener Ante Čačić i društvo su momčad Nike Kranjčara ocijenili kao 'priliku za osvajanje kojeg boda', ali jasno je da usred Kijeva, na Olimpijskom stadionu koji prima 70.000 gledatelja, sve priče padaju u vodu.

Niko Kranjčar je prije utakmice pažljivo govorio o bivšem klubu, ali onda i potvrdio ono što svi u Kijevu misle – protiv Zagrepčana računaju samo na pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije Dinamu LP pala s neba. Modri su se drugu godinu zaredom plasirali u LP, svaka momčad koja igra u tom natjecanju je dobra, nema nikakve sumnje. Kompletna momčad njeguje veliki respekt prema Dinamu. Ja posebno. Znam kako Modri mogu dobro odigrati, kako mogu iznenaditi svakoga. Imaju reprezentativce, odlične igrače, protiv Hajduka u derbiju su odigrali jako dobro. Ne trebate me niti pitati može li Dinamo napraviti nešto u Kijevu. Naravno da može jer su dovoljno jaki. Na nama je da im to ne dopustimo", nahvalio je Kranjčar 'svoj bivši' Dinamo, a onda najavio isključivo pobjedu sadašnjeg kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sasvim jasno. Mi današnji dvoboj moramo dobiti ako želimo ostvariti svoje želje. Svjesni smo da neće biti lako, ali mi smo definitivno favoriti. Imamo više iskustva, igramo na svom stadionu. Ali, ponavljam, svi mi jako, jako cijenimo Dinamo."

Zanimljivo je i njegovo mišljenje o najboljem igraču Modrih. Evo što Niko misli o pozvanju Sammira u reprezentaciju.

"Izbornik Štimac je taj koji odlučuje. On je smatrao da mu Sammir treba i zato ga je pozvao. Sammir nije nepoznanica, on je posljednjih godina uvijek bio najbolji ili među dva najbolja igrača u Prvoj HNL", te odgovorio kako će suigrači prihvatiti Brazilca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo uvijek sve prihvaćali izvrsno, pa će tako biti i sa Sammirom. Znamo ga, igrao je i igra s jednim dijelom reprezentativaca. U reprezentaciji vlada odlično ozračje, Sammir s prijemom neće imati nikakvih problema", rekao je Niko za Sportske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo