Niko Kranjčar opet ispao žrtveno janje!

9.7.2011.
11:46
VOYO logo

Prljavi Harry i dalje ostaje vjeran svom nadimku. Po pisanju engleskih medija, Redknappu se odjednom jako žuri prodati Niku Kranjčara kako bi namaknuo 20 milijuna funti za kupnju ubojitog napadača Espanyola Pabla Osvalda. Redknapp je shvatio da mora dovesti napadača koji će nositi Tottenham u sljedećoj sezoni, a pravo rješenje našao je u 25-godišnjem Argentincu koji je prošle sezone zabio 13 golova u 24 nastupa za španjolskog prvoligaša.

Međutim, zapelo je na financijama. Vlasnik Tottenhama Daniel Levy poručio je Redknappu kako neće biti novca za pojačanja sve dok menadžer ne sredi stanje u svlačionici, odnosno dok ne proda 'otpisane' igrače. A Niko Kranjčar, nažalost, spada u tu skupinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I tu nastaje problem. Po pisanju engleskih medija, za Kranjčara je ozbiljno zagrizla Fiorentina, ali nema nikakve šanse da Talijani za hrvatskog reprezentativca iskrcaju nerealno visokih 12 milijuna funti odštete koju su odredili 'genijalci' s White Hart Lanea.

Tom iznosu se prije nekoliko dana nasmijao i Niko, najavivši da će ozbiljno popričati s vodstvom kluba, koje mu polako ali sigurno uništava karijeru. Jer kako sada stvari stoje, Kranjčar ne može ni igrati ni otići iz Tottenhama, zbog čudnih zahtjeva i odluka klupskog vodstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedno je sigurno. Iako u svlačionici Harryja Redknappa ima puno igrača koji s pravom nisu zadovoljni svojim statusom, kao što su i drugi kandidati za odlazak - Peter Crouch, Jermain Defoe i Roman Pavljučenko, Niko Kranjčar, potvrdilo se i ovoga puta, prvo je žrtveno janje londonskog kluba. Sada mu samo ostaje da za pregovaračkim stolom pokuša spustiti cijenu svoje odštete, koja je već u startu barem dvostruko veća od realnog iznosa i na kraju proslaviti odlazak iz 'ukletog kluba'.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201107050858006 arti-201107050250006 arti-201107010679006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo