Niko Kranjčar napokon primio dobre vijesti

Niko Kranjčar gotovo sigurno u zimskom prijelaznom roku napustit će Tottenham, a kao najvjerojatnije odredište spominje se Italija, gdje ne manjka interesa za hrvatskog reprezentativca.

7.12.2011.
16:01
VOYO logo

Kranjčar se nikako ne može nametnuti treneru SpursaHarryju Redknappu, a kako ne želi ugroziti svoje mjesto zbog neigranja u dresu Hrvatske na Euru, u siječnju traži klub koji mu garantira mjesto u prvih 11.

Taj Nikin uvjet spremna su ispuniti čak tri talijanska kluba, pa bi 27-godišnji veznjak u siječnju vrlo lako Englesku mogao zamijeniti Italijom. Interes za njega pokazali su Lazio, Udinese i Fiorentina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije poznato koliko su Talijani spremni ponuditi Tottenhamu za usluge hrvatskog reprezentativca, ali Redknapp sigurno neće imati ništa protiv transfera.

Niki je na početku sezone bilo obećano da će igrati više nego prošle sezone, što je bio i razlog njegova ostanka na White Hart Lane. Ipak, najveći razlog tome bile su ozljede ključnih igrača, kao i sapunica oko transfera Luke Modrića u Chelsea. Kada se sve ponovno posložilo, Kranjčar opet svoju priliku čeka s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo