IZBORNIČE, VIDITE LI OVO?! / 'Dat ću sve od sebe da se vratim u reprezentaciju Hrvatske'

Image
Foto: AFP, IAN MACNICOL

Bivši hrvatski reprezentativac očajan je zbog toga što već godinama nije osvojio niti jedan trofej, piše škotski tabloid The Sun.

31.7.2016.
17:39
AFP, IAN MACNICOL
VOYO logo

Hrvatski veznjak vjeruje kako je popratio posljednjih tri godine svoje karijere. Očito je postao vrijedan sedam milijuna funti iz Tottenhama u Dinamo iz Kijeva bio loš posao. Kako bilo, uskoro 32-godišnji Niko Kranjčar (13. kolovoza mu je rođendan) već sad, nakon odigrane četiri utakmice za Glasgow Rangers (uz jedan pogodak), zna kako je napravio pravi potez dolaskom u Škotsku, dolaskom u Glasgow Rangers. Niko vjeruje kako će mu igranje za slavni Rangers konačno omogućiti da podigne trofej na koji toliko dugo čeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na prvom sastanku je imao samo jedno pitanje

"Kad sam se prvi puta sastao s menadžerom Rangersa, moje pitanje je bilo: 'Je li cilj momčadi osvajanje naslova prvaka'?. Znate, posljednji puta kad sam se natjecao za trofej bilo je kad sam imao 19 godina i igrao u Dinamu iz Zagreba. isto to mogu reći i za svoju karijeru u Tottenhamu, ali na kraju smo pali", počeo je svoju priču Niko Kranjčar za Sunday Post i priznao kako odlazak u Dinamo Kijev za njega nije bio dobar potez:

‘RONALDO SIGURNO IMA NJEGOV POSTER U SPAVAĆOJ SOBI’: Kranjčar zaludio škotske navijače, ima i poruku za njih

"Da se razumijemo, Dinamo je fantastičan nogometni klub, ali jednostavno se nismo kliknuli. Zato nisam sretan i ne mogu biti sretan sa svojih posljednjih tri godine karijere. Doduše, imao sam nekoliko lijepih posudbi u QPR, ali nismo baš rezultatski oduševili. A moja motivacija stremi ka tome da svoju karijeru završim na visokom nivou. To mogu ostvariti u klubu poput Rangersa. To mi je sad najveća motivacija", kazao je Kranjčar koji ističe kako još ima dobrih nekoliko godina ispred sebe za igranje nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS
Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Nije se vidio ovoj fazi karijere u ovako velikom klubu

"Nakon razočaravajućih posljednjih nekoliko godina dobio sam zlatnu priliku vratiti se u onu formu u kakvoj sam bio prije. I sve što trenutno sad radim u Glasgowu poploćeno je zlatom. Zato mi je toliko važno igrati za klub koji ima ambicije biti prvaka", objasnio je Niko koji je i sam priznao kako se nije vidio u ovoj fazi svoje karijere u tako velikom klubu kao što je Glasgow.

"Blagoslovljen sam i sretan što sam ovdje. Vjerujem svim srcem kako imamo kvalitetnu momčad koja je sposobna osvojiti naslov prvaka. Naš cilj i san je osvojiti prvenstvo ove sezone. Upravo me ta veličina kluba i privukla ovdje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševljen Warburtonom

Rekao je Kranjčar i da ga je oduševio pristup i taktika trenera Marka Warburtona:

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK
Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

"Stil naše igre me iznenadio. Čuo sam i čitao kako trener voli igrati, ali ostao sam impresioniran i vjerujem da se nogomet tako mora igrati. To je pravo osvježenje i uživam ovdje u svakom treningu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Daleko sam od razine igre za reprezentaciju. Ali...'

Osvrnuo se i na mogućnost povratka u dres hrvatske reprezentacije, ako ga posluži forma:

"Moj otac je bio kapetan reprezentacije nakon raspada Jugoslavije, za mene je stvar časti igrati za reprezentaciju. Ako dobijem poziv, bit ću najsretniji čovjek na svijetu, ali o tome sada ne razmišljam. Moj prioritet je napredovati svaku utakmicu. Daleko sam od razine igre za reprezentaciju, no vjerujem u sebe i napravit ću sve da to postignem".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko je oduševljen životom u Glasgowu, više nego što je to bio slučaj u New Yorku gdje je igrao za New York Cosmos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Glasgow je prekrasan, preferiram ovaj grad više od New Yorka. Možda ćete mi se smijati, ali to je tako. Za mene, Glasgow ima više duše. Iznenađen sam gradom i osjećam se doista komforno te uživam u boravku ovdje", opisao je svoju novu životnu sredinu Kranjčar.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo