KRANJČAR DOBIO PONUDU HR KLUBA: / 'Budući da nas mediji bojkotiraju, vjerojatno ne znate kako smo baš na toj poziciji ostali 'kratki''

Image
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Kranjčar od 2006. godine igra u inozemstvu

24.3.2018.
14:37
Goran Jakus/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je bivši hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar napustio Glasgow Rangerse napomenuvši da će razmotriti opcije koje ima pred sobom, poziv na dolazak na pregovore dobio je od jednog hrvatskog kluba.

Riječ je o niželigašu iz đakovačkog kvarta Dračice koji Niku putem Facebook-profila poziva riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niko Kranjčar, ovih dana u medijima vrti se priča kako ste raskinuli ugovor sa Glasgow Rangers FC. Budući da nas mediji bojkotiraju, vjerojatno ne znate kako smo baš na toj poziciji ostali 'kratki'. Ukoliko ste zainteresirani za angažman u našem klubu do kraja sezone, bili bi izrazito sretni. Za daljnju suradnju spremni smo na pregovore. Liječnički ste, nadamo se, prošli, tako da Vas možemo prijaviti već iduće kolo. S poštovanjem, istinski nogometni romantici. NK Dračice Đakovo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teška ozljeda u Glasgowu

Bivši hrvatski reprezentativac stigao je u Škotsku u ljeto 2016. godine i nastupio je za tamošnjeg velikana 26 puta te zabio tri gola. Njegovo razdoblje u Glasgowu obilježeno je ozljedom koljena i dugom stankom.

Kranjčar je karijeru počeo u zagrebačkom Dinamu, potom je prešao u Hajduk, a od 2006. godine igra u inozemstvu. Nastupao je za Portsmouth, Tottenham, Dinamo Kijev, Queens Park Rangers, New York Cosmos te Glasgow Rangers. Za hrvatsku reprezentaciju skupio je 81 nastup i zabio je 16 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo