NIKI KOVAČU NIJE BILO LAKO: / Njegova momčad mučila se zabiti u Ateni; 'Ostario je u ova tri mjeseca na klupi Bayerna'

Image
Foto: AFP

'Niko Kovač je ostario u ova tri mjeseca na klupi Bayerna'

23.10.2018.
20:18
AFP
VOYO logo

U susretu 3. kola skupine E Lige prvaka grčki prvak AEK Marka Livaje na Olimpijskom stadionu u Ateni nije uspio pobijediti bavarskog giganta Bayerna iz Munchena i izgubio je rezultatom 2-0 koji je zabio u 61. minuti zahvaljujući Martinezu i Lewandowskom u 63. Kovač je sjajno startao na klupi bavarskog velikana sa sedam pobjeda u prvih sedam susreta, ali se nakon toga našao u nizu od četiri susreta bez pobjede.

UŽIVO, AEK – BAYERN 0-0, YOUNG BOYS – VALENCIA 0-1: Kovačevi igrači promašuju prilike, Švicarci koji su izbacili Dinamo primili gol

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji poraz, onaj od Borussije Monchengladbach na Allianz Areni, bio je bacio Bavarce na šesto mjesto ljestvice sa četiri boda manje vodeće Borussije. U posljednjem kolu, Bayern je prekinuo krizu u prvenstvu pobjedom protiv Wolfsburga s kojom je skočio na četvrtu poziciju.

Želi vezati dvije pobjede

No, daleko od toga da je sve bajno u momčadi. Svaka utakmica Bayerna gleda se i kroz povećalo Nike Kovača. Hoće li Hrvat ostati na klupi ili će biti smijenjen već prije polovice sezone? Kovač ne želi raditi radikalne rezove u svlačionici i igri, jer kao što je to sam kazao, to nikad nije sretno i dobro rješenje. Želi naći uzrok trenutačnih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač u susretu protiv AEK-a želi vezati dvije pobjede, ali u prvom poluvremenu njegova momčad nije zabila pogodak. Bivši izbornik Vatrenih, da je ponovno kiksao, opet bi se našao na udaru navijača. Loša atmosfera još više bi se uvukla u svlačionicu. Stoga, nova tri boda bitna su za Hrvata...

Odlučan je slaviti u Ateni

Na društvenim mrežama nogometni pratitelji raspravljali su o Niki Kovaču. Tako je jedan napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niko Kovač je ostario u ova tri mjeseca na klupi Bayerna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hollywoodbets u svojim prognozama ističe kako je Kovač odlučan pobijediti AEK".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal Bundesligafanatic.com piše:

"Ne bi bilo pošteno reći kako osvajač njemačkog Kupa s Eintrachtom iz Frankfurta nije dobar izbor za Bayernovu klupu. Nakon što je Thomas Tüchel ostao bez posla, klub je zaposlio jednog od svojih. Poput mnogih brakova, kad se medeni mjesec završi i godine prođu, dolazite do ceste na kojoj propitkujete odnos. Ovo je scenarij koji trenutno igra za Bayern nakon niza loših rezultata koji su ih izbacili iz svoje zone udobnosti nakon naizgled besprijekornog početka sezone", stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo