NIKO KOVAČ UPAO U PROBLEME, ALI SE USPIO IZVUĆI: / Ostao bez igrača nakon 35 minuta, no ipak stigao do boda

Image
Foto: Profimedia

Lyon je ovom pobjedom zbog bolje razlike pogodaka preskočio Lille koji je u sjajnom susretu na gostovanju pobijedio Montpellier sa 3:2

23.12.2020.
23:34
Profimedia
VOYO logo

U posljednjem kolu prije zimske pauze, Lyon je preuzeo vodstvo na ljestvici, dok će francuski prvak PSG godinu zaključiti tek na trećoj poziciji.

Lyon je u susretu 17. kola rutinski stigao do tri boda protiv Nantesa pobijedivši sa 3:0, a sva tri gola domaćin je zabio u prvom poluvremenu. Strijelci su bili Karl Toko Ekambi (4'), Tino Kadewere (37') i Lucas Paqueta (44').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lyon je ovom pobjedom zbog bolje razlike pogodaka preskočio Lille koji je u sjajnom susretu na gostovanju pobijedio Montpellier sa 3:2.

Domaćin je dva puta dostizao prednost Lillea, no kada je Burak Yilmaz u 87. pogodio za 3:2 više nije bilo vremena niti snage za novi povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za goste su zabili i Timothy Weah (23'), te Ikone (68'-11), dok su strijelci za Montpellier bili Gaetan Laborde (57') i Andy Delort (70'). Domagoj Bradarić je za Lille igrao od 58. minute.

PSG je tek u zadnjih 10 minuta slomio Strasbourg upisavši pobjedu 4:0. Za pariški sastav su zabili Timothee Pembele (18'), Kylian Mbappe (79'), Idrissa Gueye (88') i Moise Kean (90+1').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Remi Kovača

Monaco, Nike Kovača je kod kuće odigrao 2:2 protiv St Etiennea nakon što je od 35. minute igrao s igrače manje.

Monaco je sjajno otvorio utakmicu, Sofiane Diop je doveo momčad iz Kneževine u vodstvo u 7. minuti, no gosti su do kraja poluvremena okrenuli rezultat golovima Mathieua Debuchyja (21) i Denisa Bouanga (29-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi problemi Kovača su zadesili u 35. minuti kada je Eliot Matazo isključen. Ipak, Monaco je u nastavku uspio izjednačiti preko Kevina Vollanda (48).

Angers je pobijedio Marseille sa 2:1. Za domaćine su zabili Mathias Lage (4') i Lois Diony (24'), a za goste Valentin Rongier (75'). Dodajmo kako je Dimitri Payet u 71. minuti promašio kazneni udarac za OM.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mateo Pavlović je za Angers igrao od 86. minute, dok je Duje Ćaleta-Car igrao cijeli susret za goste.

Bordeaux je kod kuće izgubio od Reimsa sa 1:3. Abdelhamid (15'), Dia (18') i Munetsi (88') su zabili za goste, a Hwang Ui-jo (73') za domaći sastav u čijim redovima je Toma Bašić odigrao cijeli susret

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu godine prvo mjesto drži Lyon sa 36 bodova koliko ima i Lille uz jedan gol slabiju razliku pogodaka. PSG je treći sa 35 bodova. Monaco je šesti sa 27 bodova.

Prvenstvo se nastavlja 6. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo