Hrvatska otputovala u Brazil: Evo što je Kovač poručio cijeloj Hrvatskoj

Hrvatska reprezentacija otputovala je u utorak rano ujutro na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Naši reprezentivci bili su na Plesu već u 6.

3.6.2014.
8:16
VOYO logo

U Brazil bi trebali sletjeti oko 16 sati po lokalnom vremenu, a tri sata kasnije odmah će Vatreni na teren, Niko Kovač je zakazao trening u kampu reprezentacije - Tivoli Ecoresort.

"Malo je rano, igrači baš i nisu navikli na tako rano ustajanje. Sad će barem imati vremena da se naspavaju do Salvadora", poručio je hrvatski izbornik Niko Kovač dok je većina nacije spavala na Plesu i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lagano ćemo trenirati prvih par dana. Želim da se igrači što lakše prilagode uvjetima u Brazilu. Nakon toga ćemo odraditi generalnu probu s Australijom, a onda kreće glazura za Brazil."

Hrvatska je imala generalku s Australcima legendarne 1998. godine, tada su uvalili 'klokanima' sedam komada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tada je nogomet bio drugačiji nego danas. Teško je danas dobiti nekoga na knap, a kamoli pričati o razlici. U toj utakmici ćemo dati još svima priliku koji mogu igrati, jer možemo samo šest igrača zamjeniti, tako da će velika većina zaigrati."

Koju rečenicu je udjelio i stanju u brazilskoj reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Znamo sve, oni imaju još dvije prijateljske utakmice, pa ćemo analizirati ako se što promjenilo, ali osobno mislim da će sve ostati po starom."

Kovač se, kako prenose Sportske novosti i osvrnuo na okršaj Kameruna i Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jeste vidjeli kako su Kamerunci igrali protiv Njemačke? To je dokaz kako je jaka naša skupina. Meksikanci nisu imali sreće s ozljedama, ostali su bez dva važna igrača, no oni su i dalje vrlo nezogodan protivnik", zaključio je izbornik i poslao poruku navijačima:

"Molite se za nas. Mi ćemo znati vratiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo