Hrvatski izbornik zadao novi udarac Niki Kranjčaru

Hrvatski izbornik Niko Kovač objavio je popis reprezentativaca za predstojeće kvalifikacije utakmice za EURO 2016.

26.9.2014.
12:45
VOYO logo

Na popisu Vatrenih ponovno nema Schildenfelda, Rebića i Sammira. Za razliku od Gruzije i Malte nema ni Pašalića, Sharbinija i Pjace, a tu su ponovno neka nova imena poput Leškovića iz Rijeke i Antolića iz Dinama.

Nakon ozljede u kadar Vatrenih vraća se najbolji hrvatski igrač na SP-u, Ivan Perišić. Najveća dva iznenađenja zasigurno su izostanci Nike Kranjčara koji je odigrao nekoliko odličnih partija u redovima QPR-a ove sezone i zabio sjajan pogodak u posljednjom kolu. Znači li to da je Kovač prekrižio Kranjčara za sva vremena?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo veliko iznenađenje je Tin Jedvaj. Otkako je iz Rome otišao u Leverkusen, bivši dinamovac ustalio se u momčad Apotekara i igra u jako dobroj formi.

Vrijedi istaknuti kako se na popisu nalazi čak četiri igrača Rijeke, tri iz Dinama i samo jedan iz Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka)

Braniči: Darijo Srna (Šahtar), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Dejan Lovren (Liverpool), Ivan Strinić (Dnipro), Šime Vrsaljko (Sassuolo), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Marko Lešković (Rijeka), Hrvoje Milić (Rostov), Ivan Tomečak (Rijeka)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezni igrači: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Mateo Kovačić (Inter), Marcelo Brozović (Dinamo), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Domagoj Antolić (Dinamo), Alen Halilović (Barcelona B), Ivan Perišić (Wolfsburg)

Napadači: Mario Mandžukić (Atletico Madrid), Ivica Olić (Wolfsburg), Nikica Jelavić (Hull City), Andrej Kramarić (Rijeka), Duje Čop (Dinamo)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo