ISTINA JE NA VIDJELU / Njemačka bruji o prepisci koja je procurila u medije: Da je tada Niko Kovač znao što su pojedinci pisali o njemu...

Image
Foto: Profimedia, Alamy

Dok se Kovač penjao po ljestvici francuske lige, upravo negdje u to vrijeme procurile su u njemačke medije Whatsapp poruke

27.9.2021.
14:50
Profimedia, Alamy
VOYO logo

U susretu osmog kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco, koji vodi hrvatski stručnjak Niko Kovač, je na gostovanju pobijedio Clermont sa 3:1 upisavši treću pobjedu sezone.

Dok se Kovač penjao po ljestvici francuske lige, upravo negdje u to vrijeme procurile su u njemačke medije Whatsapp poruke u kojima su nekadašnji igrači Bayerna govorili ružne stvari o njemu dok je još trenirao bavarskog diva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sule nezadovoljnik

"Idem na Otok. Najradije bih u Manchester United ili Tottenham. Mogao bih i u Arsenal, ali najvažnije je pobjeći iz Münchena", procurila je poruka Niklasa Sulea, jednog od nezadovoljnika iz Bayernove svlačionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je to dosta neuspješno doba Kovačeva mandata u Bayernu. Bilo je dosta nezadovoljnih igrača, a predvodio ih je Thomas Muller, sad već legendarni Bayernov prvotimac, kojeg Kovač nije baš imao u prvom planu.

Nakon što se puno pisalo o toj pobuni protiv Kovačevih metoda u svlačionici, na kraju priče je Hrvat dobio otkaz u Bayernu u studenome 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo