Izbornik progovorio o čudesnom Vatrenom: 'On ne zna što znači bol'

Vatreni su se vratili u svoj kamp u resort Tivoli. Zadovoljstva na manja, ali Kovač je svjestan kako sad treba ozbiljno krenuti u operaciju Meksiko.

20.6.2014.
9:13
VOYO logo

"Zadovoljni smo, odradili smo zacrtani plan igre. Rezultat je odličan, a mogli smo zabiti i poneki pogodak više. Igrali smo u teškim uvjetima i sada moramo igrače osvježiti i pripremiti za iduću utakmicu. Bio sam optimist poslije utakmice s Brazilom, pokazalo se da imamo kvalitetu. Pokazali smo pravo lice protiv Kameruna i nadam se da će tako biti protiv Meksika", istaknuo je Kovač, pa najavio Meksiko.

"Treba nam pobjeda, radimo na tome. Gledali smo sve meksičke utakmice, iznenađenja nema i treba sve posložiti. Znamo njihove vrline i slabosti, a vjerujem u svoju momčad. Dva smo se puta odlično pripremili, zašto ne bismo i treći? Meksiko je snažan, ali i mi smo. Napad nam je dobar, obrana također. Bit će teško, no nadam se pobjedi. Samopouzdanje nam raste, kao i Meksiku. To je finale za obje momčadi, pobjednik prolazi u drugi krug. Meksiko pokazuje zajedništvo, svi su im igrači zvijezde, odnosno momčad im je najveća zvijezda", rekao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki problem jest nezgoda na tuširanju koju je doživio Ivica Olić. Je li njegov nastup upitan? Kovač je samo poručio:

"Olić ne zna što znači bol", zaključio je uz smijeh Kovač, javljaju Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo