novi angažman / Niko Kovač na pragu preuzimanja francuskog velikana

Image
Foto: profimedia

Može li Niko Kovač vratiti ovaj klub u vrh europskog nogometa?

29.3.2022.
9:34
profimedia
VOYO logo

Niko Kovač glavni je kandidat za preuzimanje posrnulog francuskog velikana, piše Footmercato, a prenose tamošnji mediji. Lyon je jako nezadovoljan učinkom Petera Bosza. Nizozemski trener, koji je u klub došao ljetos nakon što je vodio velikane i ugledne klubove (Ajax, Dortmund, Bayer Leverkusen) je u završnici prvenstva doveo momčad do samo desetog mjesta i čak deset bodova od treće pozicije posljednje koja vodi u Ligu prvaka.

Footmercato ističe da je Lyon zato u procesu traženja novog trenera. Na spisku su tri imena, ali ono Laurenta Blanca sve se manje spominje. Preostaju Julien Stephan i Niko Kovač. Mladi (41) i hvaljeni trener Strasbourga preporodio je taj klub otkako ga je ljetos preuzeo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuz radi dobar posao u petoj momčadi prvenstva i sigurno neće olako napustiti dobar projekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvat rođen prije 50 godina u Njemačkoj vodio je Eintracht i Bayern, a zadnja gaža mu je bila u Monacu, koji je pod njim doživio veliki napredak prije nego što je Kovač morao otići na samom kraju prošle godine. Nakon toga povezivalo ga se s nekoliko klubova, ali je bez angažmana. Prema izvoru bliskom Kovaču, on je uživao u Francuskoj i vrlo rado bi prihvatio novi posao u uglednom klubu iz Ligue 1."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo