BAYERNOVA INSTITUCIJA PRIJETI KOVAČU ODLASKOM: / Nije zadovoljan statusom u momčadi

Image
Foto: Profiemdia

Proteklih godina Thomas je bio jedan od nositelja igre Bayerna i miljenik navijača koji sad ipak smatraju da je njegova najbolja pozicija - na klupi

8.10.2019.
9:03
Profiemdia
VOYO logo

Prošli tjedan bio je vrlo zanimljiv za Niku Kovača i njegov Bayern. Šokirali su London spektakularnom kanonadom od sedam pogodaka, a onda svu tu euforiju pretvorili u prašinu porazom od Hoffenheima.

Kovač je dobio nove probleme. Nije neobično da se u svlačionici punoj zvijezda netko žali, a ovaj put bio je to Thomas Müller koji je navodno toliko nezadovoljan da razmišlja o odlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BARCELONA PROŠLE SEZONE ZARADILA ČAK 92 MILIJUNA EURA BONUSA: /

Ovo je nevjerojatno

Image
BARCELONA PROŠLE SEZONE ZARADILA ČAK 92 MILIJUNA EURA BONUSA: /

Ovo je nevjerojatno

Ugledni njemački list Bild piše kako je Thomas Müller nezadovoljan statusom u postavi Nike Kovača te da razmišlja o napuštanju kluba ako se njegova situacija ne promijeni. Na sve to je utjecao dolazak Philippea Coutinha koji je došao u prvi plan i oduzeo Thomasu minute.

Život na staroj slavi

Isto tako, faktor nezadovoljstva nekadašnjeg predvodnika mlade generacije njemačke reprezentacije je činjenica da mu Bayern nije ponudio novi ugovor. Mülleru je 30 godina i još je za Bayern vezan godinu i pol dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone nastupio je u svakoj utakmici u njemačkom prvenstvu, ali mu je minutaža zančajno manja nego u proteklim sezonama. Prestao je zabijati golove dolascima iz drugog plana kao nekad, ali je postao vrlo opasan kreator igre te je ove godine u limitiranoj minutaži upisao četiri asistencije. u prosjeku Muller u njemačkom prvenstvu asistira svakih 70 minuta.

Proteklih godina Thomas je bio jedan od nositelja igre Bayerna i miljenik navijača koji sad ipak smatraju da je njegova najbolja pozicija - na klupi. Müller je u Bayern stigao s 11 godina, još tamo 2000. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo