PRŠTI OD EGA / Nikako na zelenu granu, Neymar i Mbappe još su uvijek na ratnoj nozi: Otkriveno što zamjeraju jedan drugome

Image
Foto: Profimedia

PSG je dobro krenuo u sezonu, ali postoji jedan problem. Veliki problem

13.9.2022.
13:20
Profimedia

Francuski napadač Kylian Mbappé (23), nakon višemjesečnih razgovora s Real Madridom, ipak je produžio prije tri mjeseca ugovor s PSG-om na još tri godine, do 2025.

Image
MA JE LI MOGUĆE /

Kombinacija od koje ćete pasti na guzicu: Postoji način da Hajduk dovede Bjelicu, a njegov ugovor bi plaćao Osijek!

Image
MA JE LI MOGUĆE /

Kombinacija od koje ćete pasti na guzicu: Postoji način da Hajduk dovede Bjelicu, a njegov ugovor bi plaćao Osijek!

Po novom ugovoru zarađuje čak milijun eura tjedno, najviše u momčadi, a navodno je samo za potpis dobio i bonus od preko 100 milijuna eura. No, osim financijskih, dogovorio se s čelnicima pariške momčadi i za druge privilegije.

Navodno je prilikom potpisa Francuz tražio izvođenje svakog jedanaesterca i bez premca najvažnijeg igrača u momčadi. Dogovor je poremetio Neymar svojim odličnim igrama na početku sezone. Također, reprezentativac "Tricolora" tražio je od uprave prodaju Brazilca, ali to se nije dogodilo.

Image
Foto: Profimedia

Problemi u raju

Goal.com piše kako dvojac nije zakopao ratnu sjekiru, suprotno od tvrdnja u medijima proteklih dana. Mbappé je navodno nezadovoljan zbog Neymarova utjecaja u svlačionici, dok se Brazilcu nimalo ne sviđa Mbappéova sebičnost. Upravo se to moglo vidjeti na utakmici Lige prvaka prošlog tjedna, kada su se sastali PSG i Juventus. Mbappé je u jednoj akciji sam, malo iz kosa, istrčao pred vratara Juventusa, na drugoj je imao samog Neymara, ali je odlučio pucati na gol te je promašio cijela vrata.

Neymar se nije javno žalio jer želi održati dobru atmosferu u svlačionici, a navodno se povjerio Sergiju Ramosu jer nije htio napraviti još problema prozivanjem francuske zvijezde. Već je godinama poznato da je atmosfera u momčadi najveći problem pariškog sastava, koji svake godine iskešira milijune za nova pojačanja. No, usprkos lošim odnosima, i Mbappé i Neymar igraju sjajno na početku sezone.

Brazilac je u sedam kola Ligue 1 upisao osam pogodaka i šest asistencija, dok je Mbappé postigao sedam golova. Francuz je nedavno pričao o odnosu s Neymarom, koji očito ne ide na bolje.

"Ovo mi je već šesta godina u momčadi s Neymarom. Uvijek smo imali takav odnos, temeljen na poštovanju, ponekad s toplijim, ponekad s hladnijim trenucima. To je priroda našeg odnosa, ja ga jako poštujem kao igrača", rekao je nedavno Mbappé. Možda je to samo jedan od hladnijih trenutaka u odnosu dvije superzvijezde, a možda je posrijedi i veći problem. Bilo kako bilo, još koju godinu će se morati istrpjeti…

TOMA
Gledaj odmah bez reklama