Veliki okršaj Reala i Barçe ima samo jednu tajnu: 'To je pitanje za milijun dolara!'

Pred nama je jedna od najvećih nogometnih utakmica ove godine - vjerojatno nikad jači El Clasico. Potvrdio je to i trener Barcelone Luis Enrique.

24.10.2014.
17:07
VOYO logo

Suarezu istječe četveromjesečna kazna zbog čuvenog ugriza na Svjetskom prvenstvu, a protiv Reala će na Bernabeu najvjerojatnije odigrati i prvu službenu utakmicu za Barçu.

"Suarez će dobiti nekoliko minuta. Koliko? To je pitanje za milijun dolara. Bilo bi lakše da je protivnik lakši", izjavio je Luis Enrique, koji je dodao kako Barca protiv Reala "želi kontrolirati igru i raditi što manje pogrešaka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suarez je prošli mjesec odigrao i prve utakmice nakon kazne za Urugvaj, a dao je dva pogotka Omanu u prijateljskoj utakmici.

U svakom slučaju, bit će to spektakl s nogometašima koji zajedno vrijede više od milijardu eura po tržišnim mjerilima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dovoljan je pogled na vjerojatne sastave. Za Barcelonu bi na Santiago Bernabeu trebali istrčati: Bravo, Alves, Pique, Jeremy, Alba, u sredini će operirati Rakitić, Busquets i Iniesta, a u napadu očekujemo Messija, Neymara i Suareza koji moža ipak dobije priliku od prve minute.

Impresivno djeluje i pogled na vjerojatni sastav Reala, koji u posljednje vrijeme gazi sve pred sobom: Casillas, Marcelo, Pepe, Ramos, Carvajal, Isco, Modrić, Kroos, te u napadu Ronaldo, James i Benzema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod madridskog sastava neće biti samo Garetha Balea i zapravo samo Velšanin nedostaje da bi sudar dvije ponajbolje momčadi svih vremena bio potpun.

Bit će to i prilika da Real skoro sasvim dostigne Madriđane na prvenstvenoj tablici, ali i šansa Barceloni da odmakne na sedam bodova prednosti. Naime, Barça vodi na ljestvici s 22 boda i još u Primeri nije primila gol, dok Real zaostaje četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//rutube.ru/video/embed/6880652

Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo