Nikad bolja ocjena za Dinamo iz UEFA-e!

Iako se digla buka zbog žalbe Ludogoreca na organizaciju utakmice u Maksimiru, čini se da od toga neće biti ništa.

3.8.2012.
12:58
VOYO logo

Delegat nije vidio polijevanje pivom čelnika Ludogoreca, ali je to zabilježio nakon što su mu se gosti požalili. Navodne rasističke povike gostima nije zabilježio.

Pohvalio je policiju, redare i djelatnike kluba za odličnu organizaciju i sigurnost na stadionu, tako da plavi ne trebaju očekivati kaznu, kritizirao je igrače Ludogoreca za krađu vremena i velik broj kartona koje su dobili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plava momčad nakon karantene u Zagrebu u subotu ujutro ide u Pulu, 'na noge' Igoru Pamiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od nas se uvijek očekuje da u HNL-u pobjeđujemo i da plijenimo igrom. Istra je Dinamu uvijek bila nezgodna, sjetimo se samo utakmica kupa. Kvalitetni su, ali imaju samo bod i sad će pokušati krenuti", kazao je Ante Čačić. O sastavu je pak rekao:

"Ni 25. put zaredom neće igrati isti sastav. Kovačić ne ide na put kao ni Krstanović, no obojica bi trebala početi s normalnim treninzima u ponedjeljak. Sammir ima uobičajenih problema, ali igrat će barem 45 minuta, Tonel je zbog malog zamora butnog mišića radio posebno", dodao je Čačić, pohvalio atmosferu na Poljudu, na utakmici Hajduk – Inter, te komplimentirao Slaven Belupu za dobru igru u Bilbau...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo