VIDEO: / Velika nesreća! Još jedna zvijezda ne putuje u Brazil?

Njemačka je u Mainzu u zadnjoj utakmici prije SP- a pobijedila Armeniju sa 6-1. Ali, pobjeda Elfa je ostala u sjeni ozljede njemačkog igrača Marca Reusa.

6.6.2014.
23:45
VOYO logo

Armenija je izjednačila u 69. minuti nakon što je Kevin Groβkreutz prekršajem u šesnaestercu zaustavio Gevorga Ghazarjana, a s bijele je točke Henrih Mhitarjan matirao klupskog suigrača iz Borussije Dortmund Romana Weidenfellera. Nijemci su se trgnuli nakon primljenog gola i do kraja zabili čak pet golova.

Najprije je strijelac bio Podolski na asistenciju Mesuta Özila, potom je trbuhom loptu u mrežu ugurao Benedikt Höwedes, da bi neuništivi Miroslav Klose postigao 69. gol u dresu reprezentacije za 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/-_tdpt6OhfI

Izbio je time samostalno na prvo mjesto vječne ljestvice njemačkih strijelaca, ostavivši iza sebe Gerda Müllera (68). Zadnja je dva gola zabio Mario Götze, a svakako treba spomenuti i vrlo raspoloženog Podolskog koji je zaključio utakmicu s pogotkom i tri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, ova visoka pobjeda je ostala u sjeni ozljede Marca Reusa. Krilni igrač Borussije Dortmund u posljednjim je trenucima prvog dijela utakmice u Mainzu napustio igru uz bolnu grimasu na licu. Netom prije toga zadobio je ozljedu lijevog gležnja nakon čega više nije mogao stati na nogu, pa je s terena izašao uz pomoć dvojice pripadnika liječničke službe.

//www.youtube.com/embed/n-FyiR5MsD0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema informacijama ZDF-a, Reus je odmah prevezen u bolnicu, a zasad još nema detaljnijih podataka o njegovoj ozljedi.

Za izbornika Joachima Löwa bi ostanak bez Reusa bio težak udarac budući da se radi o jednom od najboljih njemačkih igrača u posljednje vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačka će Svjetsko prvenstvo u Brazilu otvoriti 16. lipnja utakmicom protiv Portugala, a u skupini G će joj suparnici još biti Gana i SAD.

Njemačka - Armenija 6-1 (Schürrle 52, Podolski 72, Höwedes 73, Klose 76, Götze 82, 89 / Mhitarjan 69 - 11m)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo