NIJEMCI OTKRILI PERIŠIĆEVU ULOGU U BAYERNU I KAD ĆE DEBITIRATI: / Bivši Vatreni pojasnio zašto je on pravo pojačanje za Bavarce

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Poslije četiri godine napušta Italiju i vraća se u Njemačku

12.8.2019.
9:10
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac IvanPerišić trebao bi prema svim najavama uskoro postati novi igrač Bayerna. Nakon ozljede Leroyea Sanea ime Vatrenog iznenadno se pojavilo u kombinacijama. Kako za sada stvari stoje, Perišić bi trebao doći na jednogodišnju posudbu uz mogućnost otkupa ugovora.

Javio se Olić

Njemački Kicker javlja da bi se mogao naći u momčadi njemačkog prvaka ovog petka kada igraju prvo kolo Bundeslige protiv Herthe Berlin. Navode i to da bi Vatreni trebao biti Comanova alternativa na lijevom krilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Budimpešta: Trening nogometnih reprezentativaca uoči utakmice s Mađarskom 23.03.2019., Budimpesta, Madjarska - Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci kvalifikacijske utakmice s Madjarskom za Europsko nogometno prvenstvo 2020. Drazen Ladic, Ivica Olic Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

"Perišić je jako zanimljiva osoba i top pojačanje. Bili smo suigrači, a i sada surađujemo u reprezentaciji gdje sam pomoćnik izbornika. On je vrhunski profesionalac i uvijek ide do krajnjih granica. Posjeduje ogromnu kvalitetu, spreman je i ima veliko iskustvo", izjavio je Ivica Olić u razgovoru za Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo