NIJE ZA HVALITI SE: / Hrvatski reprezentativac uvršten je u najgoru Bayernovu momčad 21. stoljeća

Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE

Devet od petnaest naslova prvaka njemačkog nogometnog prvenstva u ovom tisućljeću osvojio je minhenski Bayer, i danas dominanta bundesligaška momčad.

9.4.2016.
11:53
AFP, CHRISTOF STACHE
VOYO logo

"Unatoč svojoj izvrsnosti, Bayern je bio klub nekih zaista netalentiranih igrača koji su oblačili njegov crveni dres", piše portal za nogometnu statistiku Squawka i nudi jedanaestoricu po pozicijama složenih igrača za koje ondje u ovom stoljeću, njihovo je mišljenje, nije bilo razloga da se tamo i nađu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije se dokazao

U toj postavi mjesta se stvorilo i za hrvatskog nogometnog reprezentativca Danijela Pranjića za kojeg se tvrdi:

"Bio je uragan u oba smjera po lijevoj strani terena za Heerenveen u Nizozemskoj, a Louis van Gaal ga je doveo istovremeno kada i Braafheida, pomaknuvši Philippa Lahma na mjesto desnog beka. Pranjić je bio tek neznatno bolji od Braafheida i on je sam izgubio svoje mjesto u korist mladog Holgera Badstubera."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pranjić je bio Bayernov igrač, baš kao i Ivica Olić, od 2009. do 2012. godine kada je preselio u Panathinaikos. Trofejima najuspješnija sezona bila je ona 2009/10 kada je osvojen ligaški naslov, DFB-Pokal i Superkup. Igrano je tada i finale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo