NIJE ODIGRAO NITI MINUTU, A POSTAO JE JEDNA OD NAJVEĆIH ZVIJEZDA EURA: / Nogometaš bacio naciju u stanje kolektivnog ludila

Image
Foto: AFP, PAUL FAITH

Jeste li ikad čuli da je neki nogometaš postao najveća zvijezda svoje momčad unatoč tome što nije odigrao niti minute?! E, upravo se to dogodilo reprezentativcu Sjeverne Irske Willu Griggu (24).

28.6.2016.
22:21
AFP, PAUL FAITH
VOYO logo

Naime, niti u jednoj od ukupno četiri odigrane utakmice na Euru za Sjevernu Irsku (tri susreta po skupinama i osmina finala), član engleskog Wigana nije ušao u igru. Međutim, jedan navijač Wigana osmislio je stihove koje će Grigga vinuti u nebesa i od njega napraviti pravu zvijezdu u svojoj domovini.

'Will Grigg's on fire'

"Will Grigg's on fire, your defence is terrified ('Will Grigg je 'vruć', vaša obrana je u strahu'), stihovi su koje je navijač osmislio za svog junaka. Ubrzo su stihove na melodiju legendarnog hita grupe Gala "Freed from desire" prigrlili i navijači Sjeverne Irske, a pjesma se ubrzo proširila i diljem kontinenta nakon utakmica njegove reprezentacije. Will Grigg bio je u "ustima" svih ljubitelja "zeleno-bijele" boje, a na dočeku u Sjevernoj Irskoj bio je ime koje se najviše spominjalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je eruptiralo kad se pojavio pred razdraganim navijačima koji su htjeli zahvaliti svojim ljubimcima na povijesnom Euru za njih. Naime, Sjeverna Irska po prvi puta je nastupila na smotri najboljih reprezentacija "Starog kontinenta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pjesma je jedna stvar, ali doći na prvenstvo i sjediti na klupi je druga stvar i za mene jako razočaravajuća", rekao je Will nakon povratka iz Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo