NIJE MOGAO ZAUSTAVITI SUZE: / Shrvani vratar Chapecoensea objavio kraj karijere i objasnio zašto nije bio u avionu

Image
Foto: Screenshot

Vratar Chapecoensea Nivaldo objavio je kraj karijere nakon što su u zrakoplovnoj nesreći u Kolumbiji život izgubili gotovo svi njegovi suigrači.

30.11.2016.
18:47
Screenshot
VOYO logo

Kolumbijske vlasti objavile su kako je u zrakoplovnoj nesreći u kojoj je stradala brazilska nogometna momčad Chapecoense poginula 71 osoba, dok je preživjelo šestero putnika, među njima i trojica igrača - braniči Alan Ruschel i Helio Hermito Zambier Neto i pričuvni vratar Jakson Follman. Igrači Chapecoensea putovali su u Kolumbiju gdje su u srijedu trebali igrati prvu utakmicu finala Copa Sudamericane protiv Atletico Nacionala.

Promijenjen plan putovanja

Nivaldo (42) nije bio među putnicima u Kolumbiju i to iz pomalo nevjerojatnog razloga: veliki jubilej u dresu Chapea htio je proslaviti na domaćem terenu. Nivaldo je, naime, u klubu deset godina i odigrao je dosad 299 utakmica. Jubilarnu 300. je htio obilježiti u posljednjem kolu brazilskog prvenstva, u domaćoj utakmici protiv Atletico Mineira. Priliku za jubilej više neće imati jer je u srijedu objavio završetak karijere, slomljen tugom zbog pogibije suigrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebao sam putovati u Kolumbiju, ali sam ostao kod kuće. Sve se u životu događa s razlogom. Nisam u prošlom kolu išao u Sao Paulo na dvoboj protiv Palmeirasa jer je odluka bila da se oprostim protiv Atletico Mineira 300. utakmicom za klub. Kako je došlo do promjene u planu putovanja i momčad je izravno iz Sao Paula krenula prema Medellinu, trener mi je rekao da me neće voditi", u suzama je prepričao Nivaldo brazilskim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o nesreći brazilskih nogometaša pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo