NIJE BROZOVIĆ SLUČAJNO RAZBIO REBIĆA I NJEGOV MILAN: / Conte otkrio što se točno dogodilo da je odjednom Inter čudesno proigrao

Image
Foto: Profimedia

Nije sve bilo tako sjajno za Inter, posebice u prvom poluvremenu

10.2.2020.
8:23
Profimedia
VOYO logo

U jednom od najvećih derbija talijanskog nogometa, poznatom i kao "Derby della Madonnina, Inter je pobijedio Milan sa 4-2 nakon što je gubio sa 0-2, a među strijelce su se upisali i hrvatski reprezentativci Marcelo Brozović i Ante Rebić. Milan je nakon prvog poluvremena vodio 2-0 golovima Ante Rebića (40) i Zlatana Ibrahimovića (45+1), no Inter je u nastavku okrenuo rezultat sa četiri gola, a strijelci su bili Marcelo Brozović (51), Matias Vecino (53), Stefan de Vrij (70) i Romelo Lukaku (90+3).

Bila je to sjajna utakmica sa šest golova i još niz prilika na obje strane, a Inter je četvrtom uzastopnom pobjedom protiv gradskog suparnika izbio na vrh ljestvice Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, SIPA USA
Image
Foto: Profimedia, SIPA USA

Marcelo Brozovic of Inter gestures Napoli 19-05-2019 Stadio San Paolo, Football Serie A 2018/2019 Napoli - Inter Foto Cesare Purini / Insidefoto/Sipa USA, Image: 434937172, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Germany, Italy, Japan, and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA

Kako je nastao preokret

Međutim, nije sve bilo tako sjajno za Inter, posebice u prvom poluvremenu kada ih je Milan razbijao, ali sve se promijenilo u nastavku, posebice nakon motivacijskog govora Antonija Contea u svlačionici Intera.

"U prvom poluvremenu bili smo u velikim poteškoćama, možda i najvećim ove sezone. Postajala je mogućnost da nas razbiju. Umjesto toga vratili smo se u ravnotežu, shvatili gdje se moramo poboljšati i vjerovali smo u ono što radimo. Zasluge idu igračima. Osim rezultata, sretan sam što ih vidim kako se odupiru udarcima i okreću se jer to znači da se pripremaju za nešto uistinu važno", rekao je Conte i zatim otkrio što se događalo u svlačionici na poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam trebao puno govoriti na poluvremenu. Mislim da u teškim situacijama morate biti vrlo jasni i preuzeti odgovornost. Imao sam veliki dio odgovornosti s obzirom na to da smo na poluvremenu gubili 2:0. Ostali smo zajedno, od početka do kraja i pronašli izlaz iz teške situacije. Moramo imati na umu ovu večer jer će nam ona pomoći da u budućnosti budemo momčad koja se zna boriti sa sličnim poteškoćama", rekao je Conte.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Inter Milan's Croatian defender Marcelo Brozovic reacts during the Italian Serie A football match AC Milan vs Inter Milan on September 21, 2019 at the San Siro stadium in Milan., Image: 472283613, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Marco Bertorello / AFP / Profimedia

Sanja borbu za naslov

Napravili su i neke modifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu svi odigrati drugo poluvrijeme poput ovoga i zabiti četiri gola Milanu. Momci znaju u čemu smo griješili u prvom poluvremenu pa smo s poniznošću napravili neke modifikacije. Važno je shvatiti da se ne može svakom meču pristupiti na jednak način. Još je rano govoriti o borbi za naslov, o tome možemo samo sanjati", završio je Conte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo