Nije sve kako se cini: Realu se vracaju skoro svi otpisani majstori!?

Nije sve tako crno u Realu kako se cinilo prije nekoliko dana. Francuski nogometas Karim Benzema bit ce spreman za finale Lige prvaka u kojem ce Kraljevski klub 24.

14.5.2014.
8:18
VOYO logo

Benzema nije igrao na nedjeljnom gostovanju kod Celte jer je prije puta osjetio bol u lijevom koljenu. Ipak, detaljni su pregledi u jednoj madridskoj bolnici pokazali da 26-godisnji napadac nije teze ozlijeden. Lijecnici su otkrili manji otok oko meniska i iskljucili strah da se radi o ozbiljnijem problemu.

Benzema ce tako imati sasvim dovoljno vremena da se oporavi za lisabonski finale u kojem bi s Cristianom Ronaldom i Garethom Baleom trebao ciniti ubojiti napadacki trojac. Francuz je ove sezone postigao 17 pogodaka u spanjolskom prvenstvu i pet u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/yV7VFrFzg7g

Kako sada stvari stoje, Real ce u finalu Lige prvaka imati na raspolaganju skoro sve bitne igrace. Iako je situacija sa ozljedenim igracima u zadnjih dva tjedna bila losa za Real. Lakse ozljedeni su, uz Benzemu, bili Ronaldo, Bale, Carvajal i nas Luka Modric a povratnik u momcad je i Khedira koji je izbivao sa travnjaka sest mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carlo Ancelotti ce u finalu moci racunati i na Varanea i Di Mariju koji jos imaju problema sa laksim ozljedama. Medutim, pretpostavlja se da ce biti spremni za finale.

Tako ce u Lisabonu Kraljevima nedostajat' tek kartonirani Xabi Alonso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko sati nakon sto je saznao da ga nema na sirem popisu kandidata za nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, Alvaro Arbeloa (31) je objavio da zavrsava reprezentativnu karijeru.

Obrambeni nogometas Real Madrida posljednju je utakmicu za spanjolsku reprezentaciju odigrao u studenom prosle godine protiv Juznoafricke Republike. Ove sezone nije bio u prvom planu kod trenera Carla Ancelottija, pa ga je na koncu i izbornik Vicente del Bosque izostavio s popisa kandidata za SP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zatvorio sam lijepo poglavlje svoje karijere. Svojim kolegama zelim srecu na SP-u. Vratite se kuci s jos jednim naslovom", porucio je Arbeloa putem Twittera.

Branic Reala odigrao je 56 utakmica za spanjolsku reprezentaciju s kojom je osvojio dva europska i jedan svjetski naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo