NI ZIDANE NEMA ODGOVOR NA PITANJE KOJE MUČI SVE FANOVE: / 'Jednostavno, ne postoji objašnjenje'

Image

Pokazalo se kako je Ronaldu i društvu teže osvojiti prvenstvo nego Ligu prvaka.

10.4.2018.
15:39
VOYO logo

U posljednje četiri godine Real Madrid je osvojio tri Lige prvaka i samo jedan naslov španjolskog prvaka. Razlog tomu malo kome je jasan. Zbog toga su novinari na konferenciji za medije prije uzvratne utakmice s Juventusom postavili to pitanje Zinedineu Zidaneu. Međutim, niti Francuz nije mogao ponuditi rješenje te zagonetke.

"Nemam objašnjenje. Želimo osvojiti sve trofeje, ali ponekad, kao ove godine, nismo bili konzistentni. Imali smo težak period, a pogotovo smo se mučili s realizacijom. Sada smo u svakom aspektu puno bolji. Ne postoji pojašnjenje za to. Više bih bio uzbuđen osvajanjem Lige prvaka. Po meni i igrači više žele taj naslov. Nitko u povijesti tog natjecanja nije bio uspješan kao mi", poručio je Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je lani postao prvi klub koji je obranio naslov u ovom natjecanju. S obzirom da su na pragu polufinala lako bi se moglo dogoditi i da po treći put u nizu dođu do najprestižnijeg europskog trofeja. Međutim na putu će im vjerojatno stajati velikani poput Liverpoola, Bayerna i Barcelone, koji također imaju ogromnu prednost uoči uzvratnih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo