NI MODRIĆEV SUIGRAČ NIJE VIŠE MOGAO ŠUTJETI, OTKRIO PROBLEM KOJI MUČI NOGOMET: / 'To postoji samo da bi se uzelo više novca

Image
Foto: Profimedia

Vratar Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije Manuel Neuer (34) također je izjavio da su zbog zgusnutog rasporeda igrači na rubu izdržljivosti

12.11.2020.
10:43
Profimedia
VOYO logo

Zvijezda Real Madrida i njemačke nogometne reprezentacija Toni Kroos žestoko je kritizirao krovne nogometne organizacije zbog pretrpanog rasporeda za igrače. U podcastu Einfach mal Luppen pričao je, između ostalog, i o velikim naporima kroz koje nogometaši prolaze u ovoj zgusnutoj "kronasezoni".

"Nažalost, mi igrači ne odlučujemo o tome. Mi smo samo marionete FIFA-e i UEFA-e. Kada bi postojao sindikat igrača, ne bismo igrali Ligu nacija niti Superkup Španjolske u Saudijskoj Arabiji", iskren je bio Kroos pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta natjecanja postoje samo da bi uzeli više novca i igrače fizički iscijedili. Ne mora uvijek sve biti više, brže, s više novca. Kad neke stvari funkcioniraju, dobra ideja je ostaviti ih takvima", zaključio je Nijemac.

Image
ZVIJEZDA BAYERNA UPOZORILA NA OZBILJAN PROBLEM: /

'Na rubu smo izdržljivosti, nadam se da ovo više nikada nećemo iskusiti'

Image
ZVIJEZDA BAYERNA UPOZORILA NA OZBILJAN PROBLEM: /

'Na rubu smo izdržljivosti, nadam se da ovo više nikada nećemo iskusiti'

Slažu se Neuer i Löw

Vratar Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije Manuel Neuer (34) također je izjavio da su zbog zgusnutog rasporeda igrači na rubu izdržljivosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nikad nije bilo ovakve sezone i nadam se da to više nikad nećemo iskusiti. Zbog učestalih utakmica ni treninzi više nisu isti, neke stvari više nije moguće raditi na treningu. Nakon utakmice morate se regenerirati, malo radimo na taktici i potom završni trening uoči nove utakmice”, kazao je Neuer za njemačke medije.

I njemački izbornik Joachim Löw je kritizirao zgusnuti raspored: “Raspored je pretrpan i to je preveliko opterećenje za nogometaše. Ako želimo da nam u proljeće sljedeće godine igrači dođu zdravi na reprezentativne pripreme uoči Eura, svi ćemo morati dati svoj doprinos, i ljudi koji su odgovorni za raspored utakmica, ali i treneri, koji će morati pažljivo dozirati minutažu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo