NI MESSI, NI RONALDO, NI LEWANDOWSKI: / Ugledni L'Equipe iznenadio izborom za najboljeg igrača svijeta - 'On treba dobiti Zlatnu loptu'

Image
Foto: Profimedia

'Zlatnu loptu neće dobiti jer je otkazana, a li ju je svakako zaslužio ove sezone zbog svega što je napravio za Real'

21.7.2020.
11:33
Profimedia
VOYO logo

Real Madrid uspio je osigurati novi naslov prvaka Španjolske i to nakon vrlo turbulentne sezone, u kojoj su većinu vremena gledali u leđa Barceloni. Međutim, Real se posebice nakon korona-pauze uzdigao i pretekao Barcelonu te na koncu osvoji naslov, a još k tome imaju za odigrati i završnicu Lige prvaka i u igri su za naslov.

Jedan od najzaslužnijih za ovakav uzlet Real Madrida bio je francuski napadač Karim Benzema. Benzema je cijele sezone u odličnoj formi, ali posebice posljednjih tjedana i to je sada zapelo za oko francuskom L'Equipeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugledni francuski medij ima poprilično visoko mišljenje o Benzemi, što inače nije slučaj s tamošnjim medijima jer Benzema nije najomiljenija osoba u Francuskoj još od onog skandala s ucjenjivanjem suigrača i izbacivanja iz reprezentacije. Ipak, L'Equipe tvrdi da je Benzema, ne samo ključni igrač Reala, već i legitiman kandidat za Zlatnu loptu.

Image
Image

(L-R) Real Madrid's Spanish forward Lucas Vazquez, Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric and Real Madrid's French forward Karim Benzema celebrate their team's second goal during the Spanish League football match between Real Madrid and Alaves at the Alfredo Di Stefano stadium in Valdebebas near Madrid on July 10, 2020.,Image: 541869907, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Bolji od Lewandowskog

Doduše, Zlatna lopta za ovu godinu je otkazana, ali L'Equipe tvrdi da bi je Benzema lako mogao osvojiti i to ispred ponajboljeg napadača današnjice Robertom Lewandowskim. "Kompletniji je od Lewandowskog, koji zabija najviše, a zasjenio je Antoinea Griezmanna koji je u potpunosti podbacio u Barceloni. Kylian Mbappe bi teško mogao konkurirati jer Ligue1 je otkazan zbog korone. Benzema je bio najkonzistentniji ove sezone", piše tako L'Equipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zlatnu loptu neće dobiti jer je otkazana, a Benezma ju svakako zaslužuje ove sezone zbog svega što je napravio za Real", pišu Francuzi.

Inače, Benzema igra jednu od najefikasnijih sezona u Realu, zabio je 21 gol i upisao osam asistencija i još četiri u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo