NI KEK VIŠE NE MOŽE SKRIVATI ONO ŠTO JE SVIMA JASNO: / 'Guštam u ovom trenutku...'

Image

Vodeća momčad Prve HNL u subotu dočekuje Inter na Rujevici. Bit će to prilika momčadi Matjaža Keka da nastave niz bez poraza.

28.4.2017.
18:34
VOYO logo

"Zgusnut program prvenstva nije nam dozvoljavao veliko veselje. Dolazi nam protivnik koji nam je već znao zagorčati život. U ovoj situaciji nas čeka zahtjevna utakmica i koja dolazi nakon velikog emocionalnog pražnjena. Inter je protivnik koji zaslužuje poštovanje i respekt", rekao ej slovenski stručnjak na konferenciji za novinare.

Rijeka ima osam bodova prednosti nad Dinamom šest kola prije kraja i teško da neće osvojiti povijesni naslov, ali...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vidim razloga za euforiju u momčadi. Naravno, može biti veselja i radosti jer smo na dobrom putu, ali sve ostalo je podcjenjivanje. Takav je naš život i trenutak u kojem jesmo. Guštam u ovom trenutku, kao što sam trpio protiv Osijeka dok nismo dali drugi gol. Prije svega uživam u tome kako oni reagiraju. Privilegij je voditi ovakvu ekipu i ove igrače", poručio je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mantru da moraju ići utakmicu po utakmicu ponovio je i Leonard Zuta.

"Moramo raditi naporno kao i uvijek, utakmicu po utakmicu. Imamo samopouzdanja, moramo nastaviti tako i pokazati respekt prema Interu. U ligi nema slabih utakmica, morate biti maksimalni da biste pobijedili. Kada imate ovakvu podršku navijača možete dati još više i to je sjajno", kazao je lijevi bek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo