Nezadovoljni Mourinho 'kaznio' igrače Reala

Jose Mourinho očito nezadovoljan fizičkim stanjem i igrom svojih nogometaša, odlučio je skratiti 'zimske praznike' igračima Real Madrida, ujedno i našem Luki Modriću, za čak tjedan dana.

9.12.2012.
11:32
VOYO logo

Nogometaši Kraljevskog kluba zaputiti će se na predah 23. ovog mjeseca, ali će se u Madrid morati vratiti 28., te se pojaviti na treningu već sljedećeg dana. Prvotno je Portugalac planirao svoje igrače dočekati drugog dana nove godine, ali se zbog niza okolnosti taj plan promijenio.

Igrači, navodi španjolska Marca, nisu bili zadovoljni ovakvom viješću, ali im je Portugalac nakon njihove reakcije pokazao ljestvicu Primere na kojem piše kako momčad zaostaje velikih 11 bodova za Barcelonom nakon 14 odigranih kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real u siječnju očekuju možda četiri utakmice (ako prođe u španjolskom Kupu kralja), a Mourinho želi izbjeći situaciju s početka sezone, kada je njegova momčad u prva četiri kola upisala tek četiri boda.

Kao jedan od razloga takvom startu Portugalac vidi loše pripreme u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje su se igrači više odmarali, nego trenirali. Ovih dodatnih nekoliko dana treninga poslužit će Mourinhu za dodatno punjenje baterija svojih nogometaša, kako se ne bi dogodio scenarij iz prošle sezone kada je Real bio ispuhan u polufinalu Lige prvaka, u kojem je ispao protiv Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo