NEYMAR ZABIO ZA POBJEDU PA POKUŠAO OBJASNITI ZAŠTO GA NE VOLE: / 'S navijačima je isto kao sa ženama...'

Image
Foto: Profimedia, Sipa Press, UGO AMEZ

Navijači ne mogu oprostiti brazilskoj zvijezdi što je htjela otići

29.9.2019.
10:42
Profimedia, Sipa Press, UGO AMEZ
VOYO logo

Aktualni francuski prvak PSG vratio se na pobjednički kolosijek nakon što je u susretu osmog kola Le Championnata na gostovanju pobijedio Bordeaux sa 1:0, a pogodak odluke zabio je brazilski napadač i prva zvijezda momčadi Neymar u 70. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovoga ljeta Brazilac je zatražio odlazak iz kluba, no u PSG nije stigla niti jedna zadovoljavajuća ponuda pa je Neymar ostao u Parizu, ali navijači nisu zaboravili da je pokušao isforsirati transfer, zbog čega mu zvižde i vrijeđaju ga.

"Razumijem navijače, znam da im je bilo sve to jako teško. Tijekom karijere naviknuo sam na zviždanje i vrijeđanje s tribina, a sada ću očito svaku utakmicu igrati kao da sam na gostovanju"rekao je Neymar nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao sa ženama

Zatim je izveo zanimljivu usporedbu: "To vam je kao sa ženama, nekad se posvađate pa ne pričate i onda se sve vrati na isto kako je bilo."

Paris Saint Germain je prvoplasirana momčad na tablici Ligue 1, a u sljedećoj utakmici igrat će na svojem terenu s Angersom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.jssofa_embed('sofa-standings-embed-4-23872', window);

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo