Zvijezda PSG-a / Neymar otvorio dušu i otkrio što je spreman učiniti za uspjeh Brazila u Katru

Image

Neymar brutalno iskren: 'U stanju sam dati život'

7.5.2022.
17:34
VOYO logo

Reprezentacija Brazila najuspješnija je nacija u povijesti nogometnih Svjetskih prvenstva. Ova latinoamerička zemlja osvojila je čak pet Mundijala, prvi je bio 1958., a predvođeni Peleom osvojili su još SP 1962. i 1970. godine. Još jedan su osvojili 1994. godine.

Peti i posljednji naslov Brazilci su uzeli prije dvadeset godina, kada je legendarna reprezentacija predvođena Ronaldinhom, Ronaldom i društvom osvojila Svjetsko prvenstvo u Koreji i Japanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjih četiri Mundijala Brazil nije ispunio ambicije, koje su uvijek najvišeg dometa. Ipak, Brazil ove godine izgleda zaista strašno i kotiraju kao jedni, ako ne i najveći favorit za osvajanje SP-a u Katru koji se održava u studenom i prosincu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar želi osvojiti SP više od svega

Nema dvojbe kako je najveća zvijezda brazilske reprezentacije Neymar. Ovaj 30-godišnjak već godinama spada među najboljim nogometašima današnjice, a otkrio je kako se maksimalno posvetio nadolazećem SP-u, koji će možda biti i posljednji za Neymara dok je u svojem igračkom vrhuncu.

"Za Svjetsko prvenstvo sam se dugo pripremao i fizički i psihički. Već sam dva puta igrao i znam kako to funkcionira. Ako niste spremni za uspjeh, prilika će nestati, pa ću dati sve od sebe da to spriječim," kaže Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trijumf na ovakvom događaju moj je najveći san. Jako sam želio ove godine s PSG-om osvojiti Ligu prvaka, ali nažalost to još mora pričekati. Sada je ispred mene Svjetsko prvenstvo za koje sam u stanju dati život."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo