NEYMAR OTPISAO PSG: / Brazilac zbog novog cilja odlučio ići na operaciju, evo tko ga mijenja protiv Reala

Image
Foto: AFP

Nekadašnja zvijezda Barcelone od dolaska u Pariz u rekordnom transferu zabila je 29 golova u 30 utakmica.

27.2.2018.
12:42
AFP
VOYO logo

Ozljeda Neymara na derbiju s Marseilleom još uvijek je udarna vijest kako španjolskih tako i francuskih medija jer s neizvjesnošću rate hoće li Brazilac moći igrati sljedećeg tjedna u Ligi prvaka. Prema posljednjim informacijama koje je objavio brazilski Globeosporte, zvijezda PSG-a odlučila je podvrgnuti se operaciji kako bi riješila probleme nastale uslijed frakture pete metatarzalne kosti.

Želi biti spreman za SP

To ujedno znači da sljedeća dva mjeseca neće biti dostupan Unaiju Emeryju. Kako jedan od razloga ovakvoj Neymarovoj odluci je nadolazeće Svjetsko prvenstvo. Naime, PSG će zasigurno osvojiti sve domaće naslove, dok su im u Ligi prvaka šanse za prolazak osmine finala smanjene nakon poraza 3:1 na Santiago Bernabeu pa mu je cilj biti spreman za smotru najboljih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar bi se na travnjak mogao vratiti tek u svibnju pa bi imao dovoljno vremena da tempira formu za Rusiju. Nekadašnja zvijezda Barcelone od dolaska u Pariz u rekordnom transferu zabila je 29 golova u 30 utakmica. Stoga je jasno koliko će nedostajati PSG-u u uzvratnom susretu s Real Madridom, koji je na rasporedu u utorak 6. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emery će najvjerojatnije umjesto njega u vatru gurnutu bivšeg realovca Argentinca Angela di Mariju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo