NEYMAR ODBRUSIO GAZDI PSG-A: / Njegove riječi odjeknule Barcelonom, Messi već izdao naredbu, Hrvat postaje dio dogovora?

Image
Foto: Profimedia

Brazilac je prije dvije godine napustio klub u rekordnom transferu

19.6.2019.
9:12
Profimedia
VOYO logo

Ne želim više igrati ovdje. Želim se vratiti kući. Nisam nikada niti trebao otići. Prema Mundo Deportivu, navodno se tim riječima Neymar obratio predsjedniku PSG-a NasseruAl-Khelaifiju čime je napravio prvi korak prema izlaznim vratima francuskog prvaka i otvorio mogućnost povratka u Barcelonu.

Rakitić ide u suprotan smjer

Ova se priča sve više zakuhava u španjolskim medijima, ali i brazilskim. Tamošnji Globeosporte počeo je spekulirati ciframa. Navode da bi 100 milijuna eura plus Debmele, Rakitić i Umtiti moglo zadovoljiti Francuze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, Marca ističe da njegov povratak u klub posebno priželjkuju Luis Surez i LionelMessi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Mundu u Barceloni imaju plan kako vratiti Brazilca u svoje redove. A on se svodi na to da osiguraju prelazak AntoineaGriezmanna u PSG. Poznato je da je Francuz sam rekao da je odigrao zadnje minute u Atleticu. Kako je lani bio na pragu Barcelone bilo je izgledno da će tamo završiti. Spominjalo se da je već potpisao predugovor, ali, kako se čini, došlo je do zaokreta i on bi se mogao vratiti u domovinu.

Neymar je, inače, napustio Camp Nou prije dvije godine za rekordnih 222 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo