'NEYMAR JE PRIHVATIO PONUDU PSG-A': / Francuzi plasirali senzaciju, iz Španjolske pljušte optužbe

Image
Image

Francuski radio Monte Carlo objavio je u petak da je brazilski nogometaš i član Barcelone Neymar prihvatio ponudu PSG te da bi navodno sve trebalo biti gotovo sljedećeg tjedna.

28.7.2017.
19:43
VOYO logo

Također, ističu da su dogovoreni svi detalji oko ugovora. Iz Barcelone se za sada nisu oglasili, kao niti Brazilac koji se trenutno nalazi u Miamiju gdje će u noći sa subote n nedjelju igrati prijateljsku utakmicu s Real MAdridom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se u petak ujutro sukobio sa sa suigračem Nelsonom Semedom, gotovo svi svjetski mediji protumačili su to kao siguran znak da odlazi. Isti dan popodne Neymar se u sklopu promotivnih aktivnosti družio s fanovima, ali o transferu nije rekao niti riječi.

Image
KAOS NA TRENINGU BARCELONE: /

Neymar izgubio živce i potukao se sa suigračem

Međutim, na činjenicu da bi PSG za rekordnih 222 milijuna eura mogao iz Španjolske 'ukrasti' jednog od najpopularnijih svjetskih nogometaša žestoko se osvrnuo čelnik La Lige Javier Tebas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On, naime, smatra da francuski doprvak ne može izdvojiti toliku svotu novaca, a da pri tome ne prekrši pravilo financijskog fair playa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žalit ćemo se Uefi, a ako nas budu ignorirali ići ćemo na Sportski arbitražni sud u Švicarskoj (CAS), ali i u Bruxelles. Također, možda ćemo se žaliti i pred sudovima u Francuskoj i Španjolskoj", poručio je Tebas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo