VIDEO: / Brazilski genijalac izveo čudesan potez kakav se rijetko viđa

Brazilski nogometni čarobnjak Neymar Da Silva Santos Junior je na treningu reprezentacije izveo penal na način koji se rijetko viđa.

2.6.2014.
12:02
VOYO logo

Zvijezda Barcelone i brazilske reprezentacije će biti glavni igrač izbornika Scolarija u pohodu Carioca na svoj novi svjetski naslov.

Stoga su oči javnosti u Brazilu uprte u njega. Iako je Neymar još mlad (22 godine), on itekako dobro zna što se od njega očekuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zbog svoj nogometnog umijeća i samopouzdanja kojeg ima, pritisak je za ovog napadača stran pojam. Jer, ono što on radi na treningu, egzibicije sa kojima časti svoje suigrače i navijače, daju do znanja da je ovaj nogometni virtuoz itekako opušten i spreman za nadolazeće Svjetsko prvenstvo koje Brazil otvara upravo protiv Hrvatske.

//www.youtube.com/embed/glziN8qwOVw

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je na treningu u nedjelju mlada zvijezda Barcelone izvela penal kakav se rijetko viđa i na treningu, a na utakmicama još manje. Majstor se zaletio, izgledalo je da će pucat desnom nogom, a na kraju je odnekud izvukao lijevu i posramio vratara koji je ostao kao ukopan. Pogledajte video i procijenite sami za što se naš reprezentativni golman Stipe Pletikosa mora dobro spremiti kako bi bio konkurentan ovakvim nogometnim magijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo