NEZAUSTAVLJIV JE / Nevjerojatni Igor Tudor novom pobjedom preskočio PSG i nastavio pisati povijest s Marseilleom

Image
Foto: Profimedia

Marseille je sa 23 boda iz devet nastupa privremeno zasjeo na vrh ljestvice francuske Ligue 1

30.9.2022.
23:40
Profimedia
VOYO logo

Marseille hrvatskog trenera Igora Tudora u današnjem je susretu 9. kola francuskog nogometnog prvenstva u gostima pobijedio Angers 3:0 i skočio na prvo mjesto ljestvice, barem do subote navečer kad PSG dočekuje Nicu.

Nogometaši iz jednog od najvatrenijih nogometnih sredina u Europi u vodstvo su došli u 35. minuti sjajnim golom Jonathana Claussa na asistenciju Suareza, a uloge su se zamijenile u 50. minuti kad je Clauss asistirao Suarezu za 2:0. Konačnih 3:0 postavio je Gerson devet minuta kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MALO JE ČUDNO /

Gledamo i nije nam baš jasno! Nećete vjerovati koji europski velikan želi Igora Tudora za trenera

Image
MALO JE ČUDNO /

Gledamo i nije nam baš jasno! Nećete vjerovati koji europski velikan želi Igora Tudora za trenera

Marseille ima 23 boda

Marseille je sa 23 boda iz devet nastupa privremeno zasjeo na vrh ljestvice francuske Ligue 1, s bodom više od aktualnog prvaka PSG-a koji ima utakmicu manje. Angers je sa osam bodova na 14. poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marseille je tako pod vodstvom Igora Tudora nastavio s najboljim startom u prvenstvo u povijesti. Slavni francuski klub osvojio je 23 od mogućih 27 bodova u novoj sezoni, a uz PSG i Lens jedina je momčad koja još nije izgubila utakmicu u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudor je u početku karijere u Marseilleu imao dosta problema s kritikama zbog navodno problematičnog načina komunikacije s igračima, a nakon pobjede protiv Reimsa u 1. kolu 4:1 navijači su ga izviždali.

Nije sve bilo tako bajno kada je preuzeo klupu francuskog velikana i osvajača Lige prvaka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo dobivao zvižduke i bio na meti kritika zbog rada, sad ga svi hvale

"Što se tiče zvižduka, ja sam još bio u svlačionici, nisam ih čuo. Mogu samo reći da su navijači uvijek u pravu. Mi igramo za njih, bez njih nema nogometa. Navijači su temelj, njima također čestitam na atmosferi koju su napravili. Svaki dan ću raditi za dobrobit kluba i za dobrobit navijača", rekao je tada Tudor.

Nakon rekordnih rezultata zvižduci su nestali, a i odnos s igračima je bolji te su oni počeli prihvaćati Tudorove metode treninga koje su bile pod povećalom zbog strogoće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Tušo sad dobiva samo pohvale. Jer, njegove metode, treninzi i rad itekako daju rezultate. Nedavno ga je nahvalio i proslavljeni francuski nogometaš i bivši reprezentativac Djibril Cisse, koji je tri godine igrao za Marseille.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tudora su izmasakrirali, ali ostao je na nogama i to se isplatilo. Maknuo je Dimitrija Payeta iz prve ekipe i pobjeđivao je, a kada ga je vratio, nastavio je pobjeđivati. U jednom trenu morat ćete priznati da on zna što radi", poručio je Cisse.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo