Nevjerojatni Ćiro u 80. godini napravio podvig u BiH!

Ćiro Blažević vratio je tuzlansku Slobodu u Premijer ligu, nakon što je nekad slavni klub dvije godine čamio u drugoligaškom društvu.

1.6.2014.
17:50
VOYO logo

Sloboda je u posljednjem 30. kolu ove subote pobijedila Igman iz Konjica s 3:0 i na kraju prvenstva s dva boda prednosti ispred bihaćkog Jedinstva izborila prvu ligu. Kraj utakmice bio je znak za početak velikog slavlja u gradu koji slavi svog spasitelja Ćiru Blaževića. Naime, bivši izbornik Hrvatske stigao je u misiju pomoći na polusezoni, u trenutku kad je Sloboda imala dva boda zaostatka za Jedinstvom.

Iskusni Ćiro posložio je ekipu, pobijedio glavnog konkurenta i do kraja prvenstva pobjeđivao sve protivnike. Iz utakmice u utakmicu rasla je i nogometna euforiju u Tuzli, a u subotu se na stadion Tušanj natiskalo rekordnih 8.000 navijača, koji su nakon susreta s ostatkom grada slavili do dugo u noć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/WZUipwWVmA0

"Ovo je jedan od mojih najsretnijih trenutaka u karijeri. Sve dok nismo dali prvi gol tresao sam se kao prut. Rekao sam i da se ekipa ne slika prije utakmice, ali su to oni sami napravili", izjavio je za portal tuzlalive.ba Ćiro, kojega su navijači nosili na rukama, ljubili, grlili, bacali u vis... Pogledajte kako je slavni trener zapalio Tuzlu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/SpsR87orUss

//www.youtube.com/embed/Vp7B3_uGv_8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/k9_k-p59VNY

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo