LUDNICA NA ALDO DROSINI / Nevjerojatna utakmica Istre i Šibenika, palo je sedam golova, a pobjednik je odlučen tek u 97. minuti

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Sedmi Šibenik sada ima 18 bodova, tri više od osme Istre 1961

20.11.2021.
19:28
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 16. kola Prve HNL Šibenik je kao gos svladao Istru 1961 sa 4-3 (1-1).

Gosti su vodili sa 1-0 i 3-1, domaći su se uspijevali dva puta vraćati, ali tri boda Šibeniku osigurao je Marin Jakoliš svojim drugim golom u sedmoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istra vraćena u igru na samom kraju

Upravo je Jakoliš doveo Šibenik u vodstvo u 38. minuti, na 1-1 poravnao je Marin u 44. U nastavku je Ivan Delić golovima u 61. i 72. minuti doveo Šibenik u prednost od 3-1, ali su Dion Beljo u 82. i Robert Mišković u 87. minuti uspjeli vratiti Istru u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u posljednjim trenucima utakmice Galilea je povukao Bačelić-Grgića na rubu kazenog prostora i skrivio slobodni udarac. Nakon kombinacije uslijedio je šut Jakoliša koji je "probio" Lučića za zasluženo slavlje gostiju.

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Istra 1961 - Šibenik

Nerealizirani kazneni udarac Istre

Jakoliš je doveo Šibenik u vodstvo nakon što je Sahiti osvojio loptu na polovici domaćih i dodao Marinu koji je odmah proslijedio do Jakoliša koji je snažnim udarcem pogodio mrežu. No, tu prednost Šibenik nije uspio zadržati do poluvremena, u samoj završnici prvog dijela Lisica je uputio prizemni ubačaj na kojega je natrčao Marin i i iz blizine pogodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priliku da prva povede u nastavku imala je Istra, ali Beljo nije uspio realizirati kazneni udarac nakon prekršaja Antonija Jakoliša na Serderovu. Pokušaj napadača Istre obranio je Rogić.

Image
DERBI NA MAKSIMIRU /

Osječani umalo šokirali Modre, imali pobjedu u svojim rukama, ali u samoj završnici ukazao se Petković

Šibenik iznad Istre na tablici

Kazna je stigla vrlo brzo, Delić si je odličnim driblingom u 61. minuti stvorio prostor za šut sa 15 metara kojim je doveo Šibenik u vodstvo, da bi se 11 minuta potom još jednom odlično snašao te petom pogodio za dva pogotka razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći su se vratili pred sam kraja kada je u 82. minuti Beljo uspio u mrežu skrenuti udarac Miškovića, a pet minuta potom Mišković je sa 20 metara sam pogodio za 3-3.

Sedmi Šibenik sada ima 18 bodova, tri više od osme Istre 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo