UFC BORAC NOKAUTIRAO SAMOG SEBE: / Nevjerojatna situacija viđena u elitnoj organizaciji slobodne borbe

Image
Foto: Screenshot

Jarred Brooks zapravo je nokautirao sam sebe u kavezu

2.6.2018.
17:30
Screenshot
VOYO logo

Pobjedu na uistinu bizaran način upisao je debitant u najelitnijoj svjetskoj organizaciji slobodne borbe Jose Torres. On je do pobjede protiv Jarreda Brooksa došao tehničkim nokautom, no njegov protivnik je zapravo nokautirao sam sebe, prenosi borilački portal Fight Site.

BRUTALNI NOKAUT BIVŠEG UFC BORCA: Ukrajinac demonstrirao moć i uspavao protivnika

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je do toga došlo? Naime, tijeku je bila sredina druge runde, kada Brooks unutar klinča, uz ogradu kaveza, hvata i moćno podiže Torresa. Očekivao se strašno jak slam na pod, publika je skočila na noge zbog situacije, no u jednom trenutku Brooks je nakratko izgubio ravnotežu, odnosno težina njegovog protivnika ga je ponijela u drugu stranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, on na to nije reagirao laganim spuštanjem, nego je svejedno pokušao slam i to na leđa. To je bila jako loše procjena, budući da je tijelo njegovog protivnika napravilo dodatnu silu, čime je Brooks prizemljio prvi, a udarac glavom, točnije potiljkom u pod, je rezultirao time da se automatski našao u nokautu...

Torres je onda uputio još par udaraca svom prottivniku koji je bio okrenut leđima, no oni nisu bili potrebni, budući da je Brooks već sam sebe u potpunosti eliminirao iz borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo