KAKO JE POGRIJEŠIO / Nevjerojatna situacija u Liverpoolu. Klopp panično doveo zvijezdu u posljednjim trenucima prijelaznog roka i sada ga tjera nakon 13 odigranih minuta

Image

Trebao je biti veliko pojačanje za vječito desetkovani vezni red Liverpoola, ali nakon 16 dana i nekoliko odigranih minuta, on će vjerojatno biti vraćen

16.9.2022.
9:12
VOYO logo

U posljednjim trenucima ljetnog prijelaznog roka Liverpool je na, sveopće iznenađenje, doveo otpisanog veznjaka Juventusa, Brazilca Arthura Mela. Melo je svojevremeno, kada ga je Barcelona dovodila, bio vjerojatno najtalentiraniji Brazilac, ali ispalo je da mu radne navike baš nisu na profesionalnoj razini i to se vidjelo i kada je prešao u Juventus.

Nažalost, Arthur se nije svidio niti Jurgenu Kloppu koji ga je odlučio otjerati nakon samo 13 odigranih minuta u dresu Liverpoola. Klopp, kako pišu engleski mediji, nije nimalo oduševljen Brazilcem i sva sreća da ga je doveo na posudbu s pravom otkupa pa ga može vratiti Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp navodno već intenzivno radi na vraćanju Mela, iako su ga platili 4.5 milijuna eura i dogovorili otkupnu klauzulu u visini od 30 milijuna eura, međutim ona nije bila obvezna i Redsi ga mogu torpedirati kada požele.

Image

Nitko ga neće

Melo je, podsjećamo, stigao iz Gremija u Barcelonu prije četiri godine i to za nemalih 30 milijuna eura. U Barci je brzo pokazao loše radne navike i ovi su ga mijenjali za Miralema Pjanića, odnosno za 76 milijuna eura su ga prodali Juveu, a za sličnu cifru kupili Pjanića. Nisu se usrećili niti Talijani s Melom niti Katalonci s BiH nogometašem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arthur je trebao biti veliko pojačanje za vječito desetkovani vezni red Liverpoola, ali nakon 16 dana i nekoliko odigranih minuta, on će vjerojatno biti vraćen Juventusu, gdje također nije dobrodošao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo