NEVJEROJATNA PREDSTAVA FUTSAL DINAMA: / Modri 15 sekundi prije kraja zabio nezaboravan gol i bacio navijače u trans

Image
Foto: Screenshot

Kada se već činilo kako će susret ući u produžetke zabio je za pobjedu

1.5.2019.
11:41
Screenshot
VOYO logo

Nakon momčadi Novo vrijeme Apfel i Vrgorac plasman u polufinale doigravanja za hrvatskog prvaka u futsalu izborili su Futsal Dinamo i Square.

U odlučujućem, trećem susretu četvrtfinala doigravanja Futsal Dinamo je preokretom u samoj završnici pobijedio Uspinjaču-Gimku sa 5-4, dok je Square, također u majstorici sa 4-3 slavio protiv Splita. Futsal Dinamo i Uspinjača-Gimka odigrali su sjajnu utakmicu koja je odlučena golom Davora Kanjuha 15 sekundi prije kraja susreta. Uspinjača je dvije i pol minute prije kraja utakmice vodila 4-3, no Dinamo je preokrenuo rezultat, a oba gola u završnici zabio je Kaljuh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrač Futsal Dinama prvo je u 38. minuti zabio za 4-4, a kada se već činilo kako će susret ući u produžetke zabio je za pobjedu. Golove za Futsal Dinamo zabili su i Gagulić (6), Čekol (17) i Matošević (21), dok su strijelci za Uspinjača-Gimku bili Banek (7), Toth (13), Gudasić (22) i Koturović (28).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspinjača je u prvom susretu četvrtfinala pobijedila sa 2-1, no Futsal Dinamo je u drugom susretu slavio sa 4-2 izborivši majstoricu.

Apfel i Futsal Dinamo, Square i Vrgorac

Majstorica je igrana i u Dubrovniku nakon što su Square i Split upisali po jednu pobjedu u prve dvije utakmice. U prvom susretu četvrtfinala Split je na Gospinom polju nakon produžetaka pobijedio 7-2, da bi 'gospari' uzvratili na Gripama pobijedivši 3-2, također nakon produžetka. U odlučujućem, trećem susretu Square je slavio sa 4-3 nakon što je u dva navrata imao tri gola prednosti (3-0, 4-1). Splićani su 30. minuti smanjili na 4-3, ali do kraja nisu uspjeli izjednačiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za dubrovački sastav zabili su Pele (7, 8), Daničić (12) i Bruninho (14), dok su golove za Split zabili Marinović (13), Rezo (20-ag) i Sekulić (30).

Ranije su plasman u polufinale 'dvokorakom' izborili aktualni prvak Novo vrijeme Apfel i Vrgorac. Novo Vrijeme Apfel je bilo bolje od momčadi Crnice, dok je Vrgorac bio bolji od Universitasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalu će igrati aktualni prvak Novo vrijeme Apfel i Futsal Dinamo, te Square i Vrgorac.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo